Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 6 mesecev

6 mesecev

Včasih si želim, da bi čas teku zelo počasi. Danes pa želim, da leti mimo mene svetlobne hitrosti.
Od danes bom naslednjih šest mesecev sama. Moj dragi je šel delat, vem najbrž se smešno sliši ampak njegovo delo je pač tako, da dela daaleč stran. Ko bom prišla iz službe bo stanovanje hladno in samo. Še eno novo leto sama…
Tako da upam da bo res hitro minilo.
Pa si rečem, bom imela več časa zase, pa za službo, pa za predavanja..pa saj v bistvu 6 mesecev ni spet toliko:)
Priznam malček se smilim sama sebi, pa saj bo minilo-še kak dan pa bo boljše. So tudi hujše stvari na tem svetu, a ne. Pa saj sem si sama izbrala oziroma sva skupaj ker se s tem strinjam.
Malček sem si hotela dušo olajšat, se potolažit. Nerada znancem, prijateljem “morim” o tem. Za njih je to “kaj spet” (kar tudi razumem)a zame je pač težko vedno znova.
V glavnem pogrešam svojega dragega in če je tu še kakšna, ki se je kdaj zbašla v takšni situaciji naj ve da ni sama
lp

Kaj pa dela?

udb

ke pa dela

ej sej če ti bo preveč dolgčas ti tud jaz lohk kak servis naredim 🙂

pri meni enako. le da je en mesec že mimo. pa otrok mi dela družbo. in ni prvič. tko da smo že navajeni.

No jaz upam da ti bom čim lažje..pa sj verjamem da je ful težko…pa vse kar ti lahko svetujem je da se res precej zaposlis , da ne bos mela casa tuhtat in se smilit sama seb k to je nabl grozn pol.

Velik optimizma pa nej ti cim prej mine. 🙂

www.studentarija.net

erči, sem na istem.. če želiš, pusti mail 😉

Ne bom ti rekla,da bo hitro minilo.ker ti ne bo!Minilo pa bo,tako kot vse drugo.
Sklepam,da dela VP in je trenutno v nekoč “naši bratski” državi.Morda se pa motim.
Vsekakor pa ni na koncu sveta,kajne?

Lepo se imaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close