Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek net zmenek

net zmenek

Samske , poročene ,željne novih poznanstev bere na netu oglas zmenek…

Iščem prijateljico s katero bi sprva klepetala prek neta, morda kdaj dobila na kakšni pijači in tudi v živo kakšno rekla . Lahko bi postala dobra prijatelja ter zaupala ali ne . Morda si bova všeč ali ne . Ne pričakujem veliko od tega vendar poskusiti ni greh .. Srčku se ne da upret a za to morata biti dva ne eden .
Sem samski , ločen , športnik , zaposlen , simpatičen , zanimiv , nežen , romantičen in o sebi več drugič ob snidenju . Samo eno napakico imam , gluh sem a to ne pomeni da ne znam poslušat in se pogovarjat …itd…

In one razmišljajo ali bi šle na zmenek ?

Zato drage dame vas sprašujem , kakšne pomisleke bi imele , če bi bile za to . Kako si predstavljate če bi se srečale z mano ? Kakšno predstavo imate o tem ?

Veliko sem preživel in doživel ter ugotovil da imajo napačno predstavo o nas… Nočem usmiljenja kako smo bogi ali kaj drugače … Dajte si duška o tem , res me zanima kako razmišljate , res me zanima …

lep večer vsem

Življenje je pač tako: kar nekoga osreči, drugega onesreči. GAUTIER

Imam ze kar nekaj izkusenj z zmenki prek neta in po pravici:
– ko se srecam s kom, si prej ne delam predstave, ker clovek itaq ne zgleda kot na sliki, pa se vsak se zna na netu delat lepsega
– veliko pa kot pri drugih zmenkih dajemo na kvaliteto osebe, s katero se srecamo
– pomemben (sploh prvo kaj je) je pa zunanji videz cloveka

Pa se bi se dalo kaj nasteti, a se mi ne da….

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Pričakoval sem tak odziv in s tem ste dovolj povedale da ste takšne kakršne ..

Nepredvidljiva , s tabo strinjam glede videza , značaja , princa na belem konju , popolne ženske , gospodinjo itd . To je stvar okusa vsakega posameznika ..

Kaj hočem povedati ..

Tako je bilo …. za začetek se menim prek dopisovanja emaila kakšno besedo o lepem vremenu , kaj počnemo , kje delamo , ali imamo otroke itd … Ko se pa bliža trenutek resnice za zmenek , dam cifro gsm in prosim za sms ker ne slišim … potem takoj najdem izgovor da nima časa :)))

Na prvem zmenku ne mislim jo naskočit ali poročit haha …

Zato nevem kaj si domišljate , če slišite besedo “gluh”.

S tem sem zaključil !!

Vsem pa lepo pozdravljem in bodite lepo kjerkoli ste…

Ne vem ali te res ženske skenslajo samo zaradi tega ker si gluh, če pa je res to vzrok bodi vesel da se ne ukvarjaš z njimi ker tega niso vredne .
Mogoče z nikomer nebi šle na zmenek ,samo tipajo če se kdo zapne.
Kar se pa gluhote tiče je pa dostikrat človek ki sliši bolj gluh od gluhega .
Ko boš prišel do prave ji bo vseeno kakšen si ,več je vredno kakšen si v srcu .

Lep pozdrav uli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close