Problem-reakcija
No, moški, me zanima vaš pogled na naslednjo situacijo:
S punco-še sveže zaljubljeni-ene 2 meseca komaj skupaj, se odločita, da gresta skupaj na potovanje, ki ni ravno najboj poceni.Vse je že fiksno določeno, vplačana je rezervacija, vendar pride seveda vmes mr.Murphie na obisk in punca finančno skoraj bankrotira. Ker je še študentka in nima ravno bajne plače, ji je ta denar pomenil edini vir, s katerim bi si lahko privoščila počitnice. Tako da je vsa stvar ne tem, da ne pade vse H2O,če ne najde kje kakšnega posojila.Ali bi se vi pri tem mogoče sami ponudili, da ji posodite kaj denarje-s tem da ste v redni in dobri službi in niste ravno kašn finančni revež ali bi pač kar čakal da se punca znajde in bli tih kot rit,tako da bi v končni fazi potovanje res kar odpovedali, ne bi pa ji bili pripravljeni posodit kaj denarja? Hvalabogu ima punca toliko vez, se znajde in dobi denra posojen drugje, ne pri njem… Zdej pa ali se mi sam zdi, da je tip res en gorensjki škrtuh in mal čudak, al sem res že tok razvajena, pa preveč pričakujem? (jest bi definitivno posodila tipu denar, če bi ga mela, pa če bi bil to problem)
In potem mi še reče, da pač če bom mela tam premalo denarja, kjer bova na dopustu, da bom pač ves čas u hotelu,mislm wtf…???
Ja hm ne vem, lahko da pričakuje da se boš sama znašla. In te bo potem nagradil za trud. Pri men je bil tud finančni polom (niti ne tolk kot je pa šlo živcev) nekaj časa nazaj, v bistvu ko sem avto kupovala, bi lahko bilo tako, da mi ne bi bilo treba mignt s prstom, ker bi mi moj tip vse zrihtal, sam je pa bilo tako, da se je nekak distanciral, pa me sam usmerjal in sem na koncu vse zrihtala sama (itak da tud s pomočjo drugih, ampak sem jih sama poiskala) in je bil tako vesel, da mi je dal zraven za registracijo. In po pravic povedan, takrat sem si mislila kak je, da če ne vidi, da nujno avto rabim, pa zakaj mi bolj ne pomaga (sama pri sebi, pa tud enkrat sem se ene parim neki pritožbvala, pol me je blo pa kr mal sram… ko sem videla, da mi je itak hotel dobro). Lahko, da te tvoj hoče preizkusit, da ne boš sam od nejga odvisna.
Zakaj pa se po dveh mesecih odločata za tako drago potovanje?! Midva sva si to privoščila za poročno potovanje.
Dva meseca se mi zdi premalo za posojanje ne vem kakšne vsote denarja. Ok, tam 10.000 po moje še gre, če ravno tako nanese. Več pa … Sorry, ampak se mi zdi res noro, da greš ne vem, kako daleč, potem si pa tam v hotelu…
Midva sva bila v Dominikanski r. in sva si privoščila kup izletov in zabave in nama ni prav nič žal. Ampak res, potreben je denar.
Kam pa sploh gresta, če ni skrivnost?!
LP
Če si z nekom skupaj, si skupaj v vsemu, res je, da sta se sveze skupaj,ampak menda vama je jasno kam plujeta, bo to kaj vec ali le avantura ena kratka veza vec.
Mal je cudn tale toj, se posebno, ko ti rece, da bos tam pa v hotelu če ne bos mela dnarja..mislm..ali si ne zeli biti ob tebi..s teboj..jaz sigurno ne bi sla na potovanje, to lahko pocaka, raje bi uzivala doma, sploh ce ni denarja in, da se bolje spoznata.
Tudi sama menim, da sta dva meseca premalo za takšno vrsto zaupanja. Po drugi strani pa je moj rekel v prvem tednu ko sva hodila, da me bo oženil. HALO?! Pa sva bial skupaj eno poletje. Pa sem potem tako žurala dve leti, da sem samo sebe srečala in na koncu, jp mu je uspelo. Septembra je bilo tri leta od kar sva poročena, še prej pa sva bila skupaj sedem let.
Samo nikoli ne morem pozabiti kako me je resno pogledal in povedal, da me bo oženil :))))) Če iz tega vidika gledam vem, bi mi moj denar posodil. Samo takih ne vem če še delajo :))))))))))
Mojca
Po dveh mesecih znanstva jaz ženske niti slučajno en bi kreditiral na ta način.
Da potem prideva s krasnih počitnic..ona pa čez en teden reče…veš..dragi..fajn sva se imela..ampak nekako čutim da nisva za skupaj..
Meni pa ostane dolgi nos in občutek, da sem bil lepo potegnjen. Ne hvala.
Če bi šlo za dolgotrajnešje razmerje, da bi bila z žensko skupaj že dlje časa, bi bilo nekaj drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.