Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neobrite pazduhe VOL 2

Neobrite pazduhe VOL 2

Lep pozdrav vsem d(r)amam, posebno tistim, ki date na svoj videz, saj se prav na vas obračam s prošnjo za nasvet.

Torej, bliža se novo leto. Res je do njega še dobra dva meseca, toda PRAVE dame začnemo nanj mislit že dovolj zgodaj. Saj veste, garderoba, šminka, fitness, savna, pravilna prehrana, kondicija…

Nabavila sem si že dih jemajočo večerno obleko, seveda brez rokavov, da bi tako prišel moj naravni okras do izraza v vsem svojem razkošju. Moji kosmati pazduhi, kajpada. Seveda naj ne bo odveč podatek, da ju v teh zimskih mesecih še posebej vestno negujem, torej kopam, mazilim, razvajam, kodram,… Barvam še ne, ker sem dovolj mlada in ker tudi moja prehrana vsebuje malo oksidantov.

Na misel mi je prišlo, da bi si tudi zanju omislila kak modni dodatek k večerni toaleti… Kaj pa vem, bleščice so že iz mode, smaragdi bi bili preveč vpadljivi in bi zasenčili večerno obleko, kitke…kaj pa vem, preveč hipijevsko, hipiji pa SMRDIJO – BLJAAAK, pa umivajo se samo enkrat na dan pa po šotorih spijo, halooo…

Tako sem se odločila, da bom zasvaljkala po tri, štiri kocince, nataknila biserček in utrdila z lakom za lase. Tukaj se pa zatakne. Kateri se zdaj uporablja? Ne me ubit, ampak zgrešila sem kozmo zapovedi za to sezono. Ali taft ali morda kateri od L’Oreal-a? Prosim, predlagajte mi najboljše, KER SE CENIM in nase ne bom dajala vsakršne cenene packarije.

Z odurnimi pozdravi,

Vaša Okrutnica

Tvoji clanki so tako prisrcni, da bi morala izdat knjigo. Kaj mislis???

Jest če si špricam z lakom za lase pazdušne kocinice, dobim alergijo. Ker predel pod pazduho je zelo občutljiv in dovzeten, ker je tam tanka in nežna kožica. Ne boš verjela, ampak meni najbolj odgovarja, če uporabim lubrikant, ni važno kateri. Meni je najboljši tisti z vonjem po čokoladi, ker obožujem čokolado. Ti moram povedati da čeprav si zgrešila kozmo zapovedi, kaj je to sezono najbolj in, si odlično izbrala. Tudi sama bom namreč letos uporabila biserčke na kocinicah in mislim da bom letos najbolj zažigala. Upam, da se ne bova znašli na isti novoletni zabavi, da ne bova obe v istem stilu. Saj veš kako nerodno se človek potem počuti:))
No pa srečnga pa zdravga, čeprav je do novega leta še 2 meseca.

Knjigo? Sem že razmišljala. Le kako bi ji bil naslov? “Tisoč in en način kako uničiti novoletno zabavo?” Ne, ne, preveč hollywoodsko. Ah, mislim da bom ostala pri stari dobri:
“Luster iz posušenih crknjenih rib”.

Se priporočam v branje. Naj opozorim, da je vsakršno nepooblaščeno kopiranje, razmnoževanje, javno predvajanje in vsako drugačno razpečevanje mojih del z zakonom dovoljeno in celo zaželjeno!

Lahko pa poizkusis s clankom v reviji “Lepa in zdrava” ali v “Cosmopolitan”.

Sploh pa: Vesna Milek je NULA proti teb!

Moj poklon, štiri zvezdice. Prav zanima me, kaka gnusobica moraš šele ti bit, če so ti še nick cenzuriral 😉 Naj uganem…Verjetno si ****? Ali pa mogoče ****? Nemara ****? Ali pa celo ****! Jaaa, že vem! Ziher si ****! Zažigaš, ej! Ti si absolutno dobra ****!

Izidora, videti je da imaš tudi ti nagnusno dober stil oblačenja. Seveda si gotovo opazila, kako se je letos lansiral v modo tvid, ki je treščil na planet lepote in stila kot kak sfukan asteroid ter prekuril atmosfero in zagnal tak kažin, kot da je bogve kaj.

Seveda si bom tudi jaz omislila nekaj krilc v stilu naših starih mam. Če samo pomislim, za kako kmetavzarko bi me imeli, če bi si kaj takega drznila obleči lansko zimo. Letos pa jih bom potegnila iz naftalina ter bila taka cura fina…
Ker pa SEVEDA rada briljiram in nisem taka kot vsi, si bom spet omislila kak prebrisan modni dodatek. Kaj pravite na drobne mrtvaške glavice, koščice in netopirčke narejene iz fimota, kako bingljajo okrog in okrog roba prisrčnega tvidastega pepitastega krilca? Pa zraven taka v nulo ljubka ovolančkana bluzica v stilu pridne punčke šestdesetih let (saj veste, tiste ki ni nosila lenonk in cvetličnih hlač na zvonec)?

ja fak a se ne brijete al kaj??? jest se brijem tam kjer se za ženske spodobi-pod pazduhami,po nogag in po spolovilu. Seveda si pulim tudi obrvi! Tako je drage ženskice, danes so nas tako zasvojili s tem, da če tega ne upoštevate ste v družbi potisnene v kot! Čaz čas pa ti vse to britje postane že tista vsakdanja stvar in ne več nujno zlo! LP!

Ha Ha Ha

adijo pamet…

sedi pet

Ena pa pou maje,

ježešmarija, kakšna pa zgledaš pol? Kot oskubljena kokoš?

ej pa ti si 100% nora.

Draga Maja!

Ravno tako je “vsakdanja stvar” obrezovanje deklic v barbarskih kulturah. Ženske so se tam vdale v vsiljeno usodo in sploh ne raztmišljajo, da bi bilo lahko drugače. Me pa si tule peremo možgane kar same, pa čeprav nas nihče ne sili pulit obrvi in briti dlak na najbolj nemogočih mestih. Podpazduhe sem si pobrila mislim da trikrat v življenju in to samo zato, ker sem bila poleti na morju, ki je grozno cvetelo. Tiste alge so se prijele na kocine in jih noben bog ni dol spravil. Pa se nisem počutila nič kaj prijetno gola tam spodaj. Kar naprej sta me srbeli, koža se mi je vnela, pa še švic mi je direkt po joških polzel. Kocince ga vsaj obdržijo na svojem mestu.

Pa sem si rekla hvala lepa za vaše zapovedi itak nisem nikoli sodila med mučenice za lepoto.

Moram dati na znanje, da sem estetsko poraščena in nikakor nisem podobna kaki gorili, prej srnici he, he. Ker se pravilno prehranjujem in vsak dan tuširam tudi zaudarjam ne. tisti normalen naraven vonj pač imam, a me ne moti, KER SE CENIM. Prav nič pa me ne bi motilo, če bi imela še kaj več kocin pod pazduho in če bi bile temnejše, sem že videla ženske ki si upajo in vse so bile naravnost čudovite.

Iz tistih v nosu pa itak že davno kitke spletam 😉

He he he, Osat, dobro pikaš!

Okrutna, ti nisi zanimiva, ker se te ne da sprovocirat. ; )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Okrutna zaživi!

Nekaj si vtakni v rit,kakšno šminko,pejt na žur v zlizanih kavbojkah in džins jakni,tam pa se polivejte s pivom in ga žurajte ne pa se obnašati kot KRALJEVSKA ZBIRČNA PRESRANA BARBIKA,ki ima denarja preeveč.

Prvič je bila dobra tale tvoja pravkoacija…sem se zelo nasmejala..kako si jim dvigala adrenalin;)..si zažigala..zdaj ne več…te že poznajo…pa vseeno

Okrutna daj no..ker se cenis tudi njej dovoli malo pramenckov..bo tko lepo..in za lepoto je itak treba mal trpeti..tko da vec muh na en mah..bos tko lepa..in ne pozabi tega vecera preziveti nenehno z dvignjenimi rokami ..ne nogami..nek se vidi razkoš…

aaaaaaa, končno nekaj čemur se lahko do solz nasmejim
bravo okrutna:)

dej povej kam greš…da bova enkrat prišli zadevi do dna…ker sem si jaz tud omislila v oči slepečo toaleto…s to razliko, da se bi a jaz pobrila po nogah, rokah, riti in tam okol, tud za frizuro ne mislim več nič zapravt…hmm…obrvi pa ostanejo…da v živo testirava preference…sumim pa, da naju ne bo nihče niti povohal…v iskanju lastnega jaza se pač ne gre obremenjevat z bolj ali manj uspešnimi poskusi, ki jih izvaja okolica na sebi…ah, spet ene tipično netipične…

Okrutna, ti si ful faca :))
Kokoši, ve pa nehajte, ker frči perje!!! Frrr.

okrutna, mal pazi na pretirano karikiranje, ker lahko povzroči ravno nasprotni učinek od želenega. je pa res lepo, da se večina blazno zabava ob tvojih postih. tisti, ki se ne pretirano, ki nam sicer pritegneš pozornost, se pa res ne krohotamo ali kaj podobnega, pa smo označeni s kokošmi. bravo, zaplankani predalčkarji!

ekskjuzmi eq…al iq…al si si ti enteligenčni koeficient šou zmirt…a maš ti ene alergije na perje, da tle neki prau po tihem in ne preveč izvirno kihaš…ker pol nisi na ta pravem mestu…da te ne bo kaj zagiftalo, krive bomo pa me…

Ja Okrutna, men si tud popestrila nedeljsko popoldne. Sem se skor polulala od smeha! Lepo se imej, pa še kaj napiši, ko boš dobila navdih. Take rabimo!

EQ je emocionalni količnik, tako informativno.

Pusti ubogo perjad, naj se repenči, ne veš kako uživam, ko me kavsajo…ahh!

Ko bo vsega konec pa si bom za nameček sešila razkošno pernico in sladko zaspala na lovorikah, do naslednjega posta.

Seveda znova vse prisrčno vabljene ;**

:-))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Sem ženska, veš. EQ pomeni čustvena inteligenca. Očitno si se našla med kokošmi, da si tako odreagirala….
Ajoj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close