Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek posiljevalec ovc

posiljevalec ovc

Zadnja novica na 24ur.com

Neznanec zlorabil ovco Sežana – V noči na nedeljo je do sedaj neznani, kaj drugega kot posebnež, skozi zračnik vstopil v enega izmed hlevov v okolici Sežane in odšel do staje z ovcami ter eno izmed njih spolno zlorabil.

Ja in baje je ovca zaradi hudih poškodb umrla.

Samo še malo počakamo pa bo Millerca na TV 🙂

Nimam besed. Veš kaj bi mu naredila? Živega bi odrla in s soljo posipala prasca ogabnega!!!

ina.

Mogoče sem svinja, a še vedno bolje ovco kot pa kakšno punčko…

ja ampak danes ovco-jutri otroka

Ja, kje ste bili pa ostali, na noci v nedeljo =)

Bolano do konca… :((

Saj ni res, kaj vse živi med nami………..

Ni imel uspeha pri ljudeh in se je norec spravil na nedolžne ovce.Takega je treba ujeti in zapreti v psihiatrično bolnico.Človek ne more verjeti,da se kaj takega dogaja in to pri nas.

Ko pomislim na trpljenje ubogih živali, me stisne pri srcu. Kaj ne morejo takih ljudi odstraniti iz normalnega okolja? Za kaj pa imamo razne ustanove?

Bolanoooooo!!!!! Takmu bi edin pomagal, da njega kakšna žival posili, da bi vidu kreten…..pol pa direkt v umobolnico in to v samico…..

a mislite da se je to prvič zgodilo?
ljudje na kakšnih kmetijah že od vedno seksajo z živalmi (kozami, kravami, psicami…)

Kiklc@ ima prav, a se vam ljudje sploh sanja kaki vaški čudaki se potikajo po tej deželici, bolje ovca kot pa, da se tak bolnik spravi na otroka. Pa prosim, ne razumeti tega kot sovraštvo do živali.

Vedno isti odgovori: ja ja ampak vseeno bolje kot na otroka.
MENI JE TO ISTO. Zdej se boste vsi zgražali pa mi je čisto vseeno. Človek se lahko konec koncev brani, pobegne, poišče pomoč oz. komu pove za to.
Ne zatiskajte si oči na ta način!!!

Sori, sam tvoja izjava, da je ISTO, če se spravi na otroka ali pa na žival, je pa totalno mimo. Res, da je oboje kruto, samo primerljivo pa vseeno ni.

Točno. Ni isto. Ta človek še ni toliko bolan, da bi se spravil na otroka. Še ima zavore (ki pa lahko kmalu popustijo).

To je res, kaj vse se dogaja na kmetijah. Takih primerov je čedalje več. Pred leti se je nekdo spavil na kokoš. Mislm????!!!!!! Pa sej ta folk sploh ni več normaln…..Tak človek, ki se spravi na ubogo nemočno živalco ali na nebogljenega otroka….tak človek ni vreden da živi….pa še smrt je zanjga premila kazen

Najprej se spravi na žival, ki se ne more branit, čez nekaj časa mu bo pa padlo na pamet da se tudi otrok ne more branit. Baje pa da se je temu kmetu že nekajkrat to zgodilo z njegovimi ovcami samo je zdaj to prvič prijavil. Ne vem kaj nej rečem, kašen bolnik je to napravil, ne razumem pa niti kmeta, da tega ni že prvič prijavil (če se je to res večkrat dogajalo)
Svašta rodi majka!! :((

Tudi če ga bodo dobili, kaj pa mislite, da mu bodo naredili? NIČ! Ker v naši prelepi državici imamo dobre zakone za zaščito živali, ki pa se jih ne izvajajo!!! Pri nas niti denarne kazni ne dajo, če kdo muči žival ali jo celo na okruten način ubije, kaj šele, da bi šel v zapor.

Res je… posiliti ovco ali otroka ni isto, ker je fizično nemogoče, ampak je enako. Ali mislite, da je ovco manj bolelo kot kakšnega otroka ali odraslega?

jaz bi ga za kazen med krokodile zaprla in naj tam enga nategne

Hehe, a če bi se pa spravil na otroka, bi pa rekli” še vedno bolje kot pa dva otroka”? Ali pa kaj v tem stilu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tisti ki se je pred leti spravil na kokoši se je branil, češ, kdo pa trdi, da niso uživale.
Marko, ti si pa malo pomešal stvari.

mene pa zanima: kako so pa vedeli, da je posilil ovco? je bil caught in the act al kaj? kako pa to sploh morejo vedet, da jo je res…. res mi ni jasn…. da ni to spet ena taka fora bolj x…

Ne vem, kaj bi zamešal. Mogoče me pa nisi razumel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close