Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bridget Jones – DRUGI DEL

Bridget Jones – DRUGI DEL

žIVJO!

A ste kaj brale ali gledale prvi in drugi del Dnevnika Bridget Jones?
A ni ženska čist odbita? Jaz sem se pri obeh knjigah nasmejala do solz.

Hvala bogu – končno v kino prihaja drugi del!! Premiera bo 25.11.

Zdaj me pa nekaj zanima: A se katera mogoče spomni s katerim tipom je Bridget na koncu druge knjige skupaj? Z Darcyjem ali s šefom?

Ja, ful dobri knjigi!!!
Filma pa nisem gledala :(( A se ga splača gledat?

Jaz sem gledala 1. del in je bil ful dobr….zabaven in se kako realen :-))

z Darcyjem!!! Yes!

Film se vsekakor splača gledat – sploh če niste brale knjig.
Saj veste, pri filmih vedno pol zabavnih stvari izpustijo..
Sem slišala, da je v drugem delu izpuščen prizor iz knjige, kjer Bridget ”intervjuva” Colina Firtha v Benetkah…hahahahaha – a se spomnite tega!

Pika, hvala za odgovor.. Bom pisala dopisnico na Evo in mogoče dobila karte za Kolosej za premiero.

Če vam je bla Bridget Jones všeč, priporočam še Le kako ji to uspe?!-Allison Pearson.
Govori o Kate Reddy, ki je upraviteljica skladov in mamica dveh otrok, ki lahko žonglira z 9-imi različnimi tečaji v 5-ih različnih časovnih obdobjih in sebe ter dva otroka umije, obleče in spravi iz hiše v pol ure. Kate šteje sekunde tako, kot druge ženske štejejo kalorije….

Bridget je zakon! Super pa mi je bil tudi Dnevnik Hijacinte Novak (v treh delih). Prav tako se nasmejiš do solz. Lp.

Booo… meni pa se film Bridget Jones ni zdel nič posebnega. Mogoče ker so vsi govorili, kako ful kul je, pa sem pričakovala več… skratka.. povprečen.

Kar zanimiva knjiga, ampak dnevnik Hiacinte Novak mi je bolši!!

Film je z eno besedo dober. Mislim,da je zelo realna predstava večino žensk. Žensk, ki celo življenje hujša tisith pet odvečnih kil, so ji všeč tipi, se vačih v zanosu malo čudno obleče,…
Film vredna ogleda! Komaj čakam drug del,

Mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close