Najdi forum

H&M

Ali je katera že bila v H&M in kakšne so kaj cene in seveda roba hvala.

Šla na hitrico pogledat, ampak sem bla ful razočarana. Cene sploh pogledala nisem, ker mi je bla v trgovini všeč le ena cunja, pa se mi zarad tiste ni dal čakat za probat, pol pa še na blagajni. Ostalo pa nevem 2. klasa al kaj?

Totaln podn, mislim, da je to raj za ljudi, ki nimajo okusa…še manj pa denarja. Žal ampak roba je pod kritiko, kaj si pa folk, ki stoji eno uro in pol pred garderobo misli, pa ne vem.

Torej nisem nič zamudila.
Pa sem še rekla mojemu, da bi bilo čas, da greva pogledat. Zapravila sva ta mesec že dovolj. Pa sem že slišala, da je bila grozna gužva in nič posebnega, zdaj pa mi to potrjujete še na forumu.
Sicer sem bila v soboto v Lj, ampak se mi nekako ni dalo hodit v trgovino, sva šla v Kolosej.

LP

Meni ni preveč všeč njihova roba.

Izbira je resda slaba, ampak tako grozno pa tudi ni. Če ti je všeč žamet in ostali naravni materiali, se da kar kaj najti. Vsak ima svoj okus. Ste pač preveč pričakovale od velikega H&M-a.
Cene so pa ugodne.

No jaz sem pa zase dobil kar lepe hlace za 5.990 SIT, pa se kar lep kroj je, tko da zaenkrat nimam kaj cez njih rec. So pa res zametne, kot ste ze omenjale glede materialov… bomo vidl kolk casa bodo zrdzale :). Pa se en sal pa kapo za zimo. Majo dolocene zadeve kar lepe, ampak nekaj res hudo hudo pa ni… “se ena stacuna s cunjami” bi clovek rekel.

Kaj pa za otroke?

Sem bla neki časa nazaj v H&M-u v Franciji pa se teli tuki lahk kr skrijejo.
Ne bi rada kej preveč komentirala ampak trgovina je zanič! Kar je mogoče vreden je kakšna kiklca pa šali in rokavice.

men ful ni blo všeč… ful je gužve, pa še nč mi ni blo ušeč… avstrijski je bolši!

Jaz sem že pričakovala da ne bo kaj preveč lepih stvari,v Nemčiji tudi ni bilo nikoli nič pametnega,ne vem zakaj bi bilo potem tukaj.Se bo pa mogoče kdaj našlo kakšno lepo spodnje perilo ali pa pižame,to sem v tujini ponavadi kupovala v H&M,ali pa ko bo prišla kolekcija od Karla Lagerfelda…

Sem bila v četrtek notri in mi razen enih uhančkov in spodnjega perila ni bilo nič všeč. No samo spodnje perilo imajo pa kar v redu če drugega ne.

Ojla

Mi smo za otroke v H&M kupovali že prej, nekako četrto leto kupujemo, po 2x letno( jeseni in spomladi)- Do sedaj smo hodili v avstrijo, pa smo s kvaliteto, izbiro in cenami zelo zadovoljni. Morda bo podatek, da se večina stvari nosi že 4.leto, pa temu ni videti, povedal kaj ….
Je pa res, da nisem bila niti v Avstriji niti tukaj zadovoljna z oblekami za odrasle. Niti izbira ni velika, niti niso lepa oblačila (za moj okus)….Za otroke pa: ostajamo pri H&M cunjicah, pri nas so se obnesle bolje kot bi se lahko. Pri pranju se ni nobena majčka zasukala, razbarvala, začela muckat, pri sušenju se ni nič skrčilo, nogavičke/dokolenke/žabice so kljub pogosti nošnji še vedno take kot so bile, to pomeni, da na prstkih ni material nič ‘znucan’, niti na podplatkih….

Jp, za otročke je izbira, je pa res tudi, da je za punčke mnogo večja izbira in je tudi več lepših (kjuti) stvari….

Lep dan

Za ceno ki jo plačaš so oblačila zelo dobra.. Nekatere majčke (res da za šprot) imam že najmanj 8 let… Res je da se H&M v Lj ne da primerjat s kaim na Dunaju ali celo v Mb 😛 Če znaš stvari kombinirat lahko najdeš zelo lepe stvari, je pa res da če nakupuješ v evrih, vam povem iz lastnih izkušenj, se dosti več nabere,kr se ti zdi vse tako poceni… Ko sem hodla v Avstrijo sem vsak drugi mesec zapravla 250€ v H&M-u.. zdaj odkar je pri nas pa v 2mesecih vsega skupaj še 100 € ne..

Trgovina je že v osnovi zamišljena kot poceni, ne pa visoka moda. V primerjavi z ostalimi podobnimi ni razlike. Ali obstaja na tem svetu kje kakšna trgovina, kjer bi vam bilo kar vse všeč?

Vceraj sem sla pogledat kako izgleda to “cudo”. Bila sem razocarana, kar neke cunje, cudni modeli, grde barve. Cene sicer ugodne, ampak nic pametnega.

h&m u lj je tko k Metro ce ne se slabs, cist brezveze!!

prej je pol slovenije hodilo v celovec ali pa v graz, zdaj pa kao vsi nekaj šimfajo. ok, verjamem, da je robe manj in da niso iste cunje. razlika je že ponudba v celovcu in grazu, da ne omenjam nemčije in skandinavije. meni so všeč, čeprav zadnje čase zase najdem malo manj stvari, ki bi mi bile res ful dobre, mogoče tudi zato ,ker ne kupim kar takoj prve fletkane majčke ali lepega puloverja, ki ju vidim, ampak si malo pogledam tudi sestavo, ker sem se že prevečkrat zaj* z vsemi možnimi umetnimi materiali (sploh pri puloverjih in jopčkah).

sicer pa …. saj obstajajo tudi druge trgovine. vsakemu, kar mu je všeč, ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close