išče se cimra v Lj
Živjo!
Mogoče se kdo najde tukaj, ki išče sobo, saj namreč iščemo cimro:
– lastna soba, souporaba kuhinje in koplanice še z dvema bejbama 😀 Zaželjeno, da kdaj skuhaš tudi za svoje cimre, hehehe
– stanovanje Lj-Bežigrad, 0,5 min do busa
– soba je resnično samo za eno osebo (in ne ti+ tvoj fant)
– cena 133 EUR+ svoj delež stroškov, sprotno plačevanje
POGOJI:
– da si punca
– da si absolventka, še najraje starejša (do 30, da bomo kompatibilni v letih za klepet)
– da ostaneš dlje, če se poklapamo in ne odideš ven zato ker te poleti ne bo v Lj in nama nakoplješ težave z iskanjem nove cimre
– da si mirna, obzirna do sostanovalk, navajena reda in čistoče, odgovornosti za tujo lastnino
Hude zahteve, ampak, kaj čmo 😀
Za vse informacije sem dosegljiva na 041 446 328!
Hmmm, ne razumem, kaj mi hočeš povedat? Jaz sem pač doštudirala in si našla službo v Ljubljani, zatorej tudi ostajam notri čez poletje in še kar nekaj časa nameravam ostati, glede na prodajno ceno stanovanj in mojo plačo, ki tudi v Lj niso bajne, kot se mogoče komu zdi. Gotovo je kje še kakšna punca v podobni situaciji. Kar se pa študentov tiče: če čez poletje niso v Lj, jih razumem, da ne želijo 3 mesece “zastonj” plačevati najemnine … kar pa meni prinese težave, ko moram v nehvaležnem mesecu juniju iskati novega podnajemnika-cimra, kar pa tudi ni mačji kašelj.
Za 3 sobno stanovanje za 100kSIT, pa niso srečni samo ljubljančani, ki so lastniki tega stanovanja ampak tudi me, ki smo podnajemnice, ker se cene 3 ss (preverjena na Salomonovem oglasniku) začnejo pri 130kSIT. Torej kar nekaj profitiramo.
Še vedno iščemo 😀
Forum je zaprt za komentiranje.