Najdi forum

JOGA

Mene pa zanimajo vaše izkušnje z jogo. Kako pogosto jo obiskujete, če jo?
Kakšni so pozitivni, oz. negativni učinki?
Ali mogoče katera ve, kje v okolici Kranja bi se je lahko udeležila? Kakšna je cena?

LP
HanaH

Hodim enkrat tedensko. Glede ucinkov pa tako – to ni telovadba, ce zelis ucinke, moras pospraviti marsikaj tudi v svoji glavi.
V Lj placujem 40.000 na semester, sicer je okrog 30.000 en semester, za kranj se mi ne sanja, poglej jogo v vsakdanjem zivljenju na netu.

Mene pa samo zanima,če je res več vrst joge. Kajti z mojo prijateljico,ki živi v Kanadi sem govorila in je rekla,da je tam joga npr. če si depresiven čisto drug način kot pa sprostitvena joga itd….. Mene samo zanima,če je pri nas tudi več programov ali samo splošni?

Jaz obiskujem šele drugo stopnjo, pa sem ful zadovoljna. dihanje skozi nos, in sproščanje mi zelo pomaga pri zobarju (sem se ga ful bala, zdaj je lažje- ne sili me na bruhanje), pa vaje pomagajo pri bolečinah v hrbtenici.
Tko da, jaz mislim da ti nebo žal. Pozdrav

Pri jogi je fajn, če vadiš vsak dan, drugače nekako ni pravih učinkov. Jaz sem opazila samo pozitivne učinke, to so npr. večja umirjenost, boljše zdravje, pa samozavest…, res je super. Priporočam društvo Joga v vsakdanjem življenju, gotovo so pa tudi druga vredu. Jogo lahko vzameš čisto kot telesno vadbo, lahko pa se posvetiš tudi drugi plati, ki je duhovne narave. In zame je to pravzaprav bistvo joge. Pa srečno!

Kam pa hodiš/hodite na jogo, če ni skrivnost? zanima me za Lj.

Hodim v Društvo Joga v vsakdanjem življenju v Mariboru. Pri nas se plača na semester 16 000 sit. Skupinska vadba je enkrat tedensko, bistvo joge pa se skriva že v naslovu – delaš jo vsak dan. Seveda ne znese vsak dan uro in tričetrt, pač nekaj vaj. Fajn pa je, da spoznaš metode za obvadovanje stresa, da se znaš umirit, ko je potrebno. Vsekakor priporočam. Ni pa to neka “aerobika za hujšanje”, res je treba marsikaj pospraviti v svoji glavi! Joga je pravzaprav življenjska filozofija – mir, nenasilje (tudi do živali – vegetarijanstvo), prijaznost, odpuščanje, pripravljenost na pomoč…

DOBRODOŠLI VSI ENAKO MISLEČI! Upam, da nas bo vedno več in da bo, kot poje Adi Smolar, spet veselje brat cajtnge, če svet prijazen bi postal…

Pri nas pa plačujemo 22.ooo Sit na semester (JVVŽ-Kr), hm.
Lep pozdrav vsem!

Taja1, slisala sem,da imate v Mariboru nov center za jogo.Kje tocno se nahaja?Pridem eno nedeljo na predavanje.Jaz obiskujem jogo v Murski soboti-3.stopnja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close