Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plačilo odvetnika

plačilo odvetnika

Živjo!

Imam en problem in bi se samo rada posvetovala z odvetnikom. Koliko računajo odvetniki za en nasvet? HVALA

Odvisno. Vem, da Starman računa za nasvet 50.000 sit (vsaj pred dvema letoma je toliko, mogoče sedaj še več).

V Zagorju, odvetnica S. Lepej računa 12.000 SIT za pol ure konzultacije.

Lp

Mojca

ce si studentka potem se pozanimaj na studentskem servisu… ponavadi je zastonj pravno svetovanje ali pa kasnega studenta prava vprasaj za nasvet… lahko ti pomagam z enim mailom: pravosvetovanje@hotmail.com …. ne vem pa koliko racuna,
je pa tudi stran na netu http://www.e-svetovanje.com/pravniki.net/ tukaj lahko v forumu kaj vprasas pa je tut for free

srecno 😉

Hay.V Kopru ali Portorožu je odvetnik Hojnik, ki nudi brezplačno pravno svetovanje. Lahko ga pokličeš 031 780 000 ali pa pišeš po mailu.Pobrskaj malo po netu pod Hojnik. Lp

Pri nas mislim da računamo okrog 15.000-25.000 SIT, spet odvisno kolk dolg je razgovor…

odvisno za kaj gre… tisto, s čimer sem imela jaz opravka, je bilo svetovanje in sproženje postopka brezplačno. potem ko sem pokasirala, pa je od vsote zase vzel 10 %. ne glede na dobljeno. če ne bi dobila nič, ne bi pobral nič

Ja odvisno zakaj se gre … za vsak problem se drugače računa … dobljeno ali izgubljeno … ? provizija … ? procent od dobljenega … ? delo … kako dolgo traja sodba … itd …

Poglej si odvetniško tarifo. Drugače pa je tudi na sodišču nudena brezplačna pr.pomoč s strani sodniških pripravnikov. Kdaj in kako pa ne vem. Pokliči, pa se pozanimaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close