Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški – britje poškodovane kože!

Moški – britje poškodovane kože!

Mogoče ima kdo od vas fantov nasvet – kaj naredite, če je koža poškodovana, npr. vneta, ranjena itd., pa se moraš kljub temu brit? Kako olajšaš zadevo?? A je potem bolje z elektr. brivnikom, in kakšnim, z mrežico ali tisti npr. z dvemi ali tremi glavami?
Namreč, oče gre kmalu na obsevanje in je prej vedno imel brado, zdaj pa se mora vsak dan brit, z električnim (tako zahtevajo!), vendar se pri obsevanju čez čas koža zelo vname, tako da imaš na koncu skoraj kot opekline! Kaj naj?? (pa še brazgotine in rane od operacije ima po vratu, zdaj pa se mora tam čez brit!)
Hvala in lp, Maja

Naj mu na to odgovorijo tisti, ki to od njega zahtevajo! Jaz si tega ne predstavljam…

Tisti so žal zelo arogantni in brezbrižni… :((

Pobrskaj in povprašaj še na forumu o raku, tam je več napisanega o reakcijah po obsevanju…
Srečno.

res je nevarno birtje z britvico…z moje strani priporočam britje z elektronskim brivnikom…onim ki ima tri glave…Philishave…če se ne motim…veliko sem v stiku s takimi bolniki in se bom pozanimal pri njih s kakšnim aparatom se oni brijejo…upam da ti čimprej odgovorim. LP!

Najlepša hvala, tonchek in ostali!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close