Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TOŠE IN ANJA

TOŠE IN ANJA

kaj menite o tem duetu? uni toše ima lep, žameten glas (do njega kot do tipa sem mlačna), zelo paše za komad, potem pa anja…s tistim trdim glasom, nič zamolklim!!! sploh ne gresta skupaj!! po mojem mnenju zelo pokvari komad. po medijih ju pa hvalijo!? ne vem, no, a samo jaz slišim, da barvi njunih glasov niti približno ne gresta skupaj?? mene kar strese, ko se anja oglasi, grozno. pa vaše mnenje?

Tud men se zdi, da tale Anja nima glasu za petje. No, včasih je boljše pela, zdaj pa res preveč mutira. Mogoče od cigaret, ker vem da je strastna kadilka?

Meni pa tudi sam komad ni bogve kaj. Kolk so hvalili po medijih sem mislila, da bo super. Včeraj sem prvič slišala prav za nič je.

Men je pa komad všeč, pa tut kot duet mi ne delujeta tolk slabo…čeprov se Anjin glas ne more primerjat s Tošejevim.

Čisto sranje! Če Toše ne bi pel, bi bla pa sploh žalost, žalost. Vse rešuje njegov glas. A noben ni slišal, k so delal komad, d je Anja toto potihem, pa k bi pela v kahli. Pa nobene mehkobe v glasu. Res slabo!

Mene je tudi Anja zmotila.Ko je Toše pel tam na miss izboru nisem mogla vcerjet kako lepo poje,potem pa pride Anja…

men je komad ušeč….tako toše, kot anja mata dobre glasove….če komentiram anjo….ima mnogo boljši glas in predvsem besedila kot pa mnoge slovenske pevke…..

ej…ženske….če vam ni všeč…pa radio dajte na drugo postajo…ne pa pluvat po anji in komadu….easy….

Men komad ni nič posebnega. Me je pa motilo v videospotu, da je tip mlad okrog 20 let punca oz. Anja pa ženska blizu 40. Se mi zdi, da po pojavi ne pašeta skupaj. Ne vem pa, kaj so res tolk hvalili ta komad, saj ni slab samo tako mega pa tudi ne. Moje mnenje. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close