Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slovenci brezjajčniki?

slovenci brezjajčniki?

Dragi slovenci,

tok, da vam povem nekaj: sem čistokrvna slovenka, ampak kar je pa tumač je pa tumač. A ste vsi brez jajc, ali pa vsaj večina? Pismo, tam namlatijo naše državljane, reakcije pa so ugibanja, ali je to naštimano, ali kaj. Že na morju sem videla, da se slovenski tipi skoraj bojijo svojih bab. V kempu so pri pomivanju posode samo slovenski deci in hrvaške babe. A vam to kaj pove? Mislim, a je kje še kak slovenski macho, a ste same riti?

daj ne bluzi,

hvala bogu da pomivajo posodo. Zame je pravi moški tisti ki se zna izkazati v postelji in ne tisti ki misli da je pomivanje posode žensko delo.

Super povedano,pomivanje posode ni samo žensko delo.Hrvaški moški ukažejo svojim ženam”Idi i operi sudove brzo!”Primitivno zaostalo.Pa ga mora žena ubogati,če pa ne, pa sledijo batine.

Ti si prava ženska 100% slovenka, takih je malo tukaj na forumu.
Jaz sem enkrat omenil na nekem forumu, da je žensko delo kuhanje, pranje in likanje perila in ostala gospodinjska dela žensko delo, pa so me vsi napadli razen nekaj moških, ki še imajo jajca.

Če so še tolk južnjaki glupi, edin to jim dam prav, da še vedno vedo zakaj majo babo pr hiš :)))
Če je moški brez jajc ga ženske znajo hitr izkoristit in tak moški je potem samo še copata.

Kaj se nenehno ukvarjate s Hrvati, pa z drugimi – doma si porihtajte tako, da bo vam prav!!!!! Ljudje smo različni in vsak ima svoj okus – glavno da najdemo drugo polovico, ki nas je sposobna prenašat :-))

Ukvarjajte se z izboljšanjem svojih razmerij in manj z drgimi in bomo videli več srečnih ljudi po ulicah.

Lep dežaven dan še naprej!

P.S Tale psut deževen dan lahko izkoristite za “cartanje”.

Veš kaj med ‘južnjakinjami ‘je veliko več gospodinj kot med Slovenkami ki so v večini zaposlene. Če sta oba zaposlena sta oba dolžna opravljati hišna opravila. Drugače je če je ženska gospodinja.

Daj ti draga slovenka, se malo pozanimaj, kaj in zakaj se je tam dogajalo. Po moje so ga še premalo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

e moja slovenka….jz mam bejbo, pa jo ne tepem….pa se mava fajn….če je kaj narobe se pogovoriva…če ji kdo mori se z njim pogovorim(včasih tud s pestmi:) ampak to da smo slovenci brezjajčniki pa nima veze-halo? svojo frustracijo raje nad drug folk stresaj. lp pa uživaj lajf

Ti bom jaz odgovoril kako je s tem.

Slovenski moški radi pomivamo posode, merkamo dojenčke, peremo gate in pometamo po hiši. Zakaj? Da naše ženske vsaj malo razbremenimo. Zakaj? Zato, da imajo več časa se ukvarjati z našimi tiči in jajci, da ne izpadamo kot seks s severino, da imajo časa se briti med nogami in po nogah, da imajo časa it k frizerju in se olepšat po dolgem in počez. Zakaj? Zato ker so najlepše med vsemi! Nobeno tujko nebi zmamenjal niti za eno noč ne s Slovenko. Zato!

Aja, kar pa se hrvatov tiče je pa tako, da ima ta narod trenutno hudo foušarijo, žlehtnobo in vse kar še paše zraven. Saj jih lahko stisnemo kolikor hočemo in kadar hočemo. Malo so jih ravnokar. Se je pa tudi treba vprašati zakaj bi se sploh morali ukvarjati s hrvati!?

..to se pa tudi jst sprašujem……res ni nobene bolj pametne teme ??

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

100% slovenc, pa si PRAVI idiot!
Takih neumnih vročekrvnežev je v SLO kar veliko. Nabutat nekoga samo zato, ker sta hrvaška državljana???
Evo vam višek PRIMITivizma!

Kren,
to si pa lepo napisal. Po mojem mnenju je premalo takkih kot si ti. Jaz jih še vse preveč poznam, ki jim je gospodinjsko delo babje. Obenem pa potem mora še ta baba cepiti drva, delati na njivi, v hlevu…
Da ne bo pomote, tudi femenistke niso najbolj OK. Ni mi všeč, če ženska reče, da pač mora moški tudi gospodinjiti, obenem pa pričakuje, da bo moral moški vedno plačati račune, da ne bo pri avtu sama zamenjala kolesa…
Jaz pričakujem, da moški pomaga v gospodinjstvu. Ne pričakujem pa, da mora on vse plačati… Žarnice, varovalke, kolesa… manjam sama. Kolo si sama popravljam…

—————————————–
V kempu so pri pomivanju posode samo slovenski deci in hrvaške babe. A vam to kaj pove?
—————————————-

Ja, meni pove, da Janezi in Micke med dopustom radi postavijo stvari na glavo. Od marsikoga slišim, da mož med dopustom kuha in/ali pomiva posodo, vem pa, da tega med letom ne počne prav pogosto.

Drugač pa, če iščeš mačota, ki mu boš stregla spredi-zadi, pa da te bo res v redu komandiral, si ga pa poišči malo bolj doli. Pa ne na ozemlju bivše Juge, tam so za tebe dosti preveč copatasti. Poglej malo po Iraku, Afganistanu, tudi Arabiji; sigruno se bo našel kaki za tebe.

Aha. Na živce ti gre, da Slovenci pomivamo posodo. Še en dokaz, da ženskam nič ni prav. Če opraviš kakšno babje delo, si pomehkužen, če pa žensko primeš preveč trdo in ji ukazuješ, pa si mačist.

Slovenka kaj bi pravzaprav rada?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni ti je treba ravno posploševat!

men je všeč, če me prime na trdo in mi ukazuje 😉

ni mi pa všeč moški v predpasniku
jaz sem za to, da se ohranja razlika med spoloma, jaz zihr ne bom šla neki šraufat on pa mi ne šaril po kuhinji- raj naj dela na tem, kako bo do čimveč denarja prišel in mi plačal gospodinjsko pomočnico

aja kar se pa tiče slovenskih moških, ki v kempu pomivajo posodo- naslednja postaja teh moških je ponavadi šank,
jebiga nekje mora sprostit svoje frustracije

…ma, kje pa živiš ti…

popolnoma se stinjam s s teboj venusss

Ti si tradicionalna ženska. Takšne so pri nas v navalu emancipirank že v izumrtju.:)

Eh, tiste posode menini težko pomit. Sem že navajen.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

DA TE PRVO POČIM NA GOBEC IN POTEM SE PREFUKAM, A TO HOČEŠ?

ja vidiš ti si tipičen primer, tukaj so te polna usta, v realnosti se pa verjetno še manjših do sebe bojiš, da ne govorim o strahu pred ženskami

Ja kaj pa morem, če rad (dobro) kuham. Za posodo pomit je pa treba tudi manj truda kot otroke previjat. Če bi pa na kauču ležal in tulil, da gre vse prepočasi in naj pohiti, se mi pa zdi, da ne bi prav nič rešil.

In kljub temu imam jajca. Tisti, ki jih nima si ne upa iti posode pomit. Malo si pomešala vzrok in posledico.

sem mislil, da si to pač želi, glede na to kar je napisala?
Venuusss a ti si dvoživka li kaj?

jasno kaj bi radi, a ti ne potegne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close