striptiz
Bratranec je praznoval 18 let – kot starejša sestrična me je povabil in tudi mojega dragega ter brata…bil je dober žur za roj .dan pa je od sošolcev dobil”striptizeto” ki mu je plesala.
No ta ženska se je tm slačla razmigavala se sklanjala nad vsemi ki smo bili tam in potem ko je dala dol modrc se je po prsih namazala smetano in šla naravnost do mojega in do mojega brata jima dala vse to pred usta in sta ji mogla pač smetano dol polizat….
Blo je seveda v štosu in men se je zdel to pač del šova ampak zdej do mojega čutim en čuden filing…
Sploh mu ne morm dat lubčka….čeprov se mi zdi da to ni nič takega predvsem ker sem bila zraven, ker je una pač naredila šou in…mi po drugi strani ni čisto veeno….
Zdim se sama sebi neumna, da se sploh sekiram zaradi fore in se mi zdi da bi moj izpadu neumen če bi tam pred vso mularijo odklanjal tisto smetano ampak….
kr neki mi to skoz po glavi skače, niti ni mi do tega da grem k fantu…
Pa me zanima kaj vi mislte o tem??
Naj povem da sva skupaj že 5 let in da do sedaj sploh še nisva imela konfliktov v tej smeri ker sva oba zvesta in vem da me ima noro rad??
Kaj me torej muči???
Ja zgleda, da je tvoj tip tak da se mora potrjevat pred drugimi, kar je zame nesamozavestno dejanje. Po moje bi izpadel večji frajer, če ponujenih jošk ne bi polizal, saj bi tako pokazal svojo vdanost tebi in zgled drugim.
Samo še nekaj za razmislek,…kaj bi naredil tvoj tip na podobni zabavi, ko bi praznovala recimo tvoja sestrična rd in bi najeli zanjo striptizerja, ta pa bi ob vsem tistem pohotnem namigovanju se slekel in se okoli penisa namazal s kremo in ti to ponudil v lizanje 🙂 Kaj bi naredila ti? Kako bi se tvoj tip takrat počutil?
lp
Majhen te muči ljubosumnost ampak mislim, da je to normalno. Bodi vesela,da si bila s fantom skupaj,kaj bi ti šele nekatera dekleta tu gor napisale,če bi zvedela,da je to delal na skrivno brez tvoje vednosti.
Tudi jaz sem bila že v striptiz klubu v tujini z mojim fantom in z druščino in sem tudi jaz kao malo zaplesala s striptitezo in fant tudi in ostali so jo tudi malo pobožali :))) no to je bila dogodivščina pri meni,ki se jo vedno spomnim z rahlim nasmeškom in rdečico na licih…..
Nikoli pa nisem o tem premišljevala kot o tem sedaj me pa že moj fant ne mara,jutri me bo že varal itd….. Bodi takšna kot si bila do sedaj do fanta in boš videla,da bo vse ok. Brez panike…:)))))
tut jest se pridružujem mnenju, da je tvoj dragi napačno reagiral. res to čisto nič ne pomeni, ker je tej deklini najbrž joške polizala že četrtina moške populacije slovenije, je pa bedasto, da je to naredil tvoj dragi. tisto, da bi bilo bedasto odklanjat smetanaste joške pred vso mularijo je pa še najbolj nezrelo razmišljanje. zakaj pa ne bi odlklonil, če je to edino pravilno, kar bi takrat moral narediti. ne rečem, če si bosta vidva skupaj omislila ljubico in to počela skupaj iz lastnega užitka.
Zanimivo, kak se eni takoj čutijo prizadete. Kaj mislite, da on ni pomislil na svojo drago (češ, kaj si bo mislila). Sklepam da je (vsaj jaz bi) in verjetno je mislil da bo tudi ona to razumela kot šalo, zajebancijo in je naredil brez slabe vesti. Nasldenjič mogoče ne bo več, če mu bo povedala, da ji to ni všeč. Ne vem no.
S tabo je vse v redu. Si pač ljubusumna, kar je normalna reakcija. Sedaj pa podzavestno odreagiraš z odporom. Ali je to pravilno? To veš le ti, ko zložiš skupaj vse kamenčke mozaika vajinega odnosa.
Da je striptizeta na žuru že pove, da je zabava na nizkem niviju, zato se pa ne čudit, da jo je lizal. Mogoče je to v ženski logiki, da bi lahko enostavno rekel ne.
Lahko bi res rekel ne, ampak le, če bi se že od začetka pritoževal nad striptizeto, ali pa če bi se ti pritoževala. A si se? Ali pa si bila tiho? Če pa je bil prej tiho (in ti?), je bilo potem enako, kot bi mu kdo pištolo držal na glavo. Noben se ne bo šel osmešit, da si ne upa narediti tega. A pasalo mu je pa sigurno. Tako je bil “mačo”. In kaj ti je rekel takoj po lizanju?
Pozabi na njene joške in smetano. Lahko ga pa nekaj časa dražiš na ta račun. Če ti je zvest, potem se nimaš zaradi tega dogodka kaj sekirati. In ne nakoplji si sama razdor nad glavo. Mogoče ga lahko vprašaš, kako bi se on počutil, če bi ti z oljem mazala slačifante. Pa mogoče celo naredi enkrat to. Potem se bo pa on zamislil nad svojo ljubosumnostjo.
Forum je zaprt za komentiranje.