za njo
Dovolj bo le vrtnica, z lepim verzom… nekaj v tem stilu, da je leto z njo bilo zate eno najlepših in da želiš da je pred vama še mnogo takih let…
Lahko pa jo kam povabiš, romantičen sprehod, večerja, po večerji pa … nepozabna noč 😉
Če sta mlada ji lahko podariš tudi plišastega medvedka s srčkom, ali pa kako sladko darilce.
Če bi povedal koliko sta stara, kakšen status imata, bi bilo lažje svetovati.
Mene najbolj osreči, če mi kupi kaj takega, kar da vedet, da me je poslušal, pa ne en teden prej, ampak med letom, ko si želim kako stvar, pa je to lohk malo denarja vredno. Da veš, da je načrtoval, premišljeval več kot 10 min. Npr. mene bi razveselilo, če bi mi šel nabrat kostanj , ga spekel, pa kupil mošt, pa mi s tem postregel. (letnemu času primerno)To mi pomeni več, kot pa drag parfum. Ampak to so sam moje želje, ker pač tud moj nima domišljije. Al pa v naprej raezerviraj kakšno savno samo za vaju, v torbo spravi še kako steklenico priljubljene pijače, dva kozarca, pol pač gresta sam enkrat v savno,nato pa jo presenetiš. Potem pa uro in pol uživata ob pijači. Hodim v savno, kjer imaš garderobo, sobo za sproščanje in obe savni samo za dva če želiš in te dve uri (ali več)nihče ne moti.
kupi eno tako malo večjo lepo škatlico (recimo iz kokosovega oreha ali kaj podobnega….se da v knjigarni dobit lepe stvari)….na eno barvo papirja napiši stvari, ki so ti na njej všeč in zaradi katerih si ti postal boljši, na drugo barvo pa trentuke, ki sta jih preživela skupaj in so se ti vtisnili v spomni….seveda ne telegrafsko…tako lepo…kot bi pisal pismo….liste nareži na trakce…se pravi, da je na vsakem trakcu napisano del tega in ji potem na tisti dan daj to…..jaz sem to naredila svojemu princu….in moram reči, da je presenečenje uspelo in sem izvabila celo solzice v njegovih očeh :))…..pa nisva neka najstnika ampak sva kar tam okoli 30 :))
Za obletnico pelji v Benetke..romantično mesto..tako je bilo pri meni..peljal sem jo do Kopra od tam z ladjo do Benetke ter povabil na kosilo in na lep lep romantičen sprehod po mestu potem nazaj in vsa srečna prispela domov…doma je čakala vrtnica in vsa mehka postala…mmm..kaj se je zgodilo pa naj ostane moja skrivnost….
Živjo!
Jaz bi svetovala fitnes klub Fit&Sexy, Podgorje pri Kamniku. Imajo luškano savno, kjer prej pokličeš, jo rezerviraš in potem dobiš ključ in je cel prostor s savno tuši, tvoj. Sedaj imajo še solarij, od prej pa še ditnes. Ful hudo…
Meni se zdi, da je 1.500 na osebo za kolikor hočeš.
Številka je 018312811. Med tednom imajo odprto od 9:00 do 12:00 in od 16:00 do 22:00, med vikendom pa od 16:00 do 20:00.
Priporočam…
Lp, Tanja
http://fit-sexy.gajba.net/ za boljšo ozveščenost :)))
Forum je zaprt za komentiranje.