Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgčas

Dolgčas

Punce, kaj mi predlagate, da počnem na tak siv in deževen dan ? Sem poročena, z enim otrokom in premalo prostega časa (da ne bo pomote – nič se ne pritožujem! ).

Premalo prostega časa pa dolgčas???????
Koliko je star otrok?
LP

Punca je stara 3 leta in izredno živahna in zahtevna. Kljub temu bi rada malo časa zase. Oj, ZUM, kaj je tebi tudi dolgčas, ker te srečujem na forumih? Jaz sem mislila prosti čas porabiti za šivanje, barvanje, …

A uživaš v šivanju, barvanju? Če ja OK, če pa ne, pol pa to ni glih porabljen čas samo zate. Jaz se včasih, bolj ja kot ne, dolgočasim v službi, zato visim tle gor. Sem poročena, brez otrok, ampak se trenutno (mislim obdobje parih mesecev) ne dolgočasim. Mam zreažiran današnji popoldan, jutrišnji dan, pa delno tud v nedeljo. še prekmalu bo ponedeljek. Jaz si naprimer posnamem kakšno nadaljevanko, ki mi je všeč, pa je prepozno ponoči, pa jo gledam takrat ko mi paše. Zdele mam posnate 3, pa nimam časa gledat.
Kaj pa dobra knjiga? Če rada bereš, je to to. Zraven pa si skuhaj najlubšo jed, pa kak dobro musko. Al pa si urejaj nohte, kako masko za obraz. Al pa daj gor kak dober komad, pa mal zapleši, pa zapoj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close