Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vedeževalka

Vedeževalka

Ali kdo ve za kakšnega dobrega vedeževalko-ca?

Maruča. Stane 15000.

Maruča je ena navadna bleferka, meni ni uganila prav nič niti moji prijateljici in že v štartu je falila pri obeh, kajti meni je presodila da imam otroka in da sem poročena ,njej pa lih obratno in da je brez otrok itd., zdravje popolnoma sfaljeno po njenih napovedih in da ne govorim naprej o ljubezni, nobeni je ne priporočam..srečno…

pa kakšne vedeževalke.sem šla k eni enkrat pa sem ji rekla naj mi pove številke za loto me je tko napizdila……če se norca delam,sem ji rekla,da se ona, ona pa moram zaslužiti denar:)))))))

Moje mnenje je, da raje ta denar, ki bi ga porabila za vedežalko podarim klošarju, pa še vem komu dan.

Hvala vam za odgovore. Sej vem da nč ne uganejo sam se pa pol mal boljš počutiš če maš ful problemov.

Ja,moja sestrična je vedeževalka a kljub temu je sam blef na račun drugih …

kako to, da še noben vedeževalec ni zadel na lotu??? 😉

jaz v to ne verjamem in bi jih vse “pod ključ”…

Pa dej ne nor s temi bedarijami.

Mogoče zato, ker niso jasnovidci??? tu je namreč razlika…

oj

Meni je pa vse prav napovedala, smrt, poroko, otroka, itd.

čau

Od bivšega fanta teta je nejgovi sestri na dan antančno povedala kdaj bo rodila… brrrr… Kolegica je tud vedeževalka, sam to v glavnem za sovjo dušo dela… Nekaj se je uresničilo, nekaj pa tud ne. Ona men tako ob kavi kaj pove. ma, men je zanimiva, ker je drugačna 🙂 Taka čarovnica .) Da bi pa v to posebno verjela, pa ne. Nebi pa nikol plačala.

jaz sem proti temu,zato ker take denarje vzamejo od ljudi,da glava boli. Ena znanka je dala 80.000 sit , za tri krat. kao posebej preteklost,sedanjost itd….

Nič konkretnega, govorila ji je največ o njenem značaju, kar pa lahko prebereš povsod. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close