Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj naj naredim

kaj naj naredim

Zadnje case imam krizo.S fantom hodiva stiri leta in pol,od par dni nazaj nisem prepricana,ce ga sploh se ljubim,ker se mi na trenutke zdi kakor da do njega nic ne cutim.Vprsih me zelo tisci in tudi nonstop razmisljam samo se o tem.Kako na poiscem v sebi ali ga sloh ljubim?

HVALA!

če dvomiš ali ga ljubiš ali ne polj odgovor že zasigurno veš, le priznaj si in dileme bo konc!

Hoj!

Sem bila v podobni situaciji… 3 leta in pol, od tega 1 leto sprasevanja ali je to to, ali ga res ljubim, ali je pravi zame. Imela sva določene probleme,ki jih nisva mogla preseci in sem takole 1 leto cincala, kaj naj naredim.

Moje mnenje je, da ce se tako dolgo sprasujes in ce te tisci v prsih, potem ne more biti to to. Ce bi bilo, se ne bi toliko sprasevala, kajne?

Stori nekaj… potem bos pa videla kako se bos pocutila cez nekaj casa. Cutila bos ali olajsanje ali pa grozo, da si naredila napako.

Vso sreco!

Aja, se to: ce se prvikrat sprasujes, ali ga ljubis…. potem gre mogoce res le za krizo. Morda bi bilo v tem primeru dobro se malce pocakati. Ceprav…

Po moje pa si zastavi raje vprašanja ali ti gre na živce, če se te dotakne, te poljubi, želi seksat, kam iti pa se tebi z njim ravno ne gre, se kregata ker enostavno ne preneseš več tega in tega, kar pa prej sploh opazila nisi?! In če je povsod odgovor DA potem ga sigurno ne ljubiš več.

Ne pravijo zastonj: prva kriza po štirih, druga po sedmih letih.
Bo že treba rešit problem in nekaj spremeniti (ni nujno narazen it).

V vsaki vezi so vzponi in padci – jaz sebe že poznam in vem da se mi zdi da ga imam včasih poln “kufer”. To vzamem kot znak, da moram nekaj narediti zase- grem sama ven, se dobim s pijateljico na čveku, cel popoldan sama prežim po nakupih …

Ko pa grem sama ven in ko me neki tipi osvajajo sem srečna da imam svojga doma in ko pridem domov se z veseljem stisnem k njemu. Pretehtaj dobre in slabe strani.

Pravilno odločitev ti želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close