Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imate partnerje pod nadzorom?

Imate partnerje pod nadzorom?

Ga vedno sprasujete kam gre, kje je bil? Vam pove sam? Vam gre na zivce, ce on/a hoce vedeti isto? Vas to sploh ne zanima?
Koliko dejansko mislite, da mora partner vedeti o vas? Kaksen je vas odnos?

V iskrenem partnerskem odnosu, po mojem mnenju, ni potrebno igrat policaja, ker si en drugemu vse povesta. Brez zasliševanja. Sama mojemu partnerju vedno že v naprej povem, kam grem s kom grem, kdaj grem in kdaj pridem, ne da bi me on to spraševal. In tudi obratno je tako. Mene osebno to čisto nič ne moti, nasprotno, pošteno se mi zdi da ve, kje in s kom sem, ko nisem z njim. Niti želela ne bi, da bi bilo drugače.

LP

Jaz ga ne sprašujem, kajti vedno mi vse sam pove in obratno seveda. Imava zelo odprt odnos in verjetno je k temu pripomoglo, da sva bila na začetku dobra prijatelja, kasneje pa sva postala par:))

Pri nama je podobno kot pri Darcy. Pač avtomatsko si poveva kam pa s kom greva in mi je to uredu. Če veza štima itak nimaš kej skrivat.

Čist normalno se mi zdi, da vem kje je. Saj sva poročena in živima skupaj. Menda ne bo šel kar nekam po opravkih in nič rekel? Drugače pa tako hodimo vsepovsod skupaj vsi trije ali pa samo midva.

Če je odnos normalen čutiš potrebo, da poveš partnerju kam greš oziroma kje si se zadržal. Bi mogla že biti skregana, da bi se zvečer oblekla in odvihrala skozi vrata in ne rekla niti besede. Tudi mi je tuje, da moža ne bi bilo iz službe pa nebi niti poklical. Prav tako odrasli otrok, ki je še doma pove kam gre in kdaj približno pride. Mislim, da to sodi tudi h kulturi nekega odnosa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close