Naj počakam
Sem ločena mamica.Na neki zabavi sem bila z nekim sodelovcem.Prišlo je samo do poljuba.Saj veste alkohol je tudi pripomogel k temu.No in sledila so srečanja .telefoni skratka kar v redu.Ker imam z bivšim možem še neke težave me je skozi bodril in me poslušal.Od začetka mi kar ni bil tako pri srcu.Sedaj pa mi je čedalje bolj všeč.Naj vam povem še to,da sem jaz kar na višjem položaju kot on in me vsi cenijo.Nobeden pa ne pozna celotne zgodbe kot on.Zdaj pa se mi je zazdelo, kakor da ga je sram ker sem ločena. V službi ne ve skoraj nobeden razen par sodelavcev.Je samski s hišo, avtom …..Skratka vse vredu.Ko pa mi govri kako preživlja vikende mi je skoraj slabo.
Samo pospravlja in hodi okoli sosedov.V soboto sva bila zvečer še skupaj, v nedeljo pa sva se slišala po telefonu. V ponedeljek sem mu poslal SMS – 2x pa ni nobenega odgovora.Danes sem ga samo bežno videla.
Imam občutek,da sem ga mogoče preveč obremenjevala s svojimi problemi.Ampak zmeraj me je hotel poslušati in se o tem pogovarjat. Zakaj taka reakcija res ne vem.
Si je mogoče res želel ,da končava pa se mi ni upal povedati.
Imam ga rada in zdi da sem se že kar malo zaljubljam.
Kaj naj storim? Naj pustim času čas?
Odvisno koliko časa si ločena?! Ali si prebolela bivšega moža, mogoče celo ločitev, lahko da je bila groba ali pa samo z njegove strani?! Mogoče si potem tudi temu sodelavcu pokazala preveč čustev do bivšega ali pa jeze in tega nočejo novi moški. Odvisno je tudi kako imaš v načtu prihodnost, začetne zmenke. Imaš varstvo? Tudi otrok se ustrašijo. Odvisno je kako si mu celotno zgodbo prikazala. Ne razumem pa zakaj bi bilo njega sram da ti ločena, saj ločitev ni sramotna in to boš morala najprej sama sebi priznati, da je to čist normalno če pač z nekom nikakor ne gre. Kako to da nihče ne ve za ločitev? Zakaj to skrivaš? Ali je dolgo tega? Povej kaj več, da dobimo lažjo predstavo.
Forum je zaprt za komentiranje.