Najdi forum

Denar

Zadnič sem ugotovila, da mi je iz torbice zmanjkal denar.Lahko mi ga je vzela samo prijateljica, ki je bila takrat z menoj.Potem se mi je enako zgodilo včeraj.Ali mi lahko kdo svetuje, kako jo bi lahko pri dejanju zalotila, ali če mogoče kdo ve s čim bi lahko namazala denar, da bi se ji poznalo na rokah?

poskusi z lepilom ali pasto za čevlje… me prav zanima, kako bi reagirala, ker ji barva ne bi šla iz rok. he,he…

Ja, kje pa nezavarovano puščaš svojo denarnico ali celo torbico. Če bi bolje pazila nanjo se to verjetno ne bi zgodilo, vsaj tako domnevam, lahko pa, da se motim.
Nimam pametnega nasveta, ker če bi se mi to zgodilo in bi bila na sumu prijateljica bi bila še zelo dolgo šokirana.
Mogoče pa obstaja kakšna alarmna naprava, ki se ob dotiku sproži in bi jo nastavila tam, kjer imaš denar??!!

Poročaj razplet.

žalostno

označi denar- podpiši se nekam in potem zahtevaj naj pokaže

Dej v torbico neki ful ogabnega… Npr. mrtvo miš :)))

V petek gremo s prijatelji za tri dni v Bohinj.Zraven gre tudi ta , ki jo sumim.Do sedaj ji nisem nikoli nakazala, da pogrešam denar.Ta vikend, ko nas bo več, bi jo pa lahko dobila pri dejanju.Najraje bi s čim namazala denar, tako, da bi se ji poznal odtisek na prstih, pa tako , da bi bil namazan čim bolj neopazno.

To ste pa res hude prijateljice.

Pa res potrebuješ tako prijateljico?

Ma skenslaj jo takoj in povej ji tudi zakaj……
Če pa veš, da ima finančno krizo, jo vprašaj če ji lahko pomagaš….čeprav finančna kriza ni opravičilo za njeno dejanje, če je res kriva…..odvisno, kako močno je vajino prijateljstvo….

Mene zanima,če si njej zaupala torbico za kratek čas … recimo šla na stranišče ali podobno …

Mene pa zanima na kak način ti ga je vkradla?

Kok so ene bejbe pokvarjene…

Mal je pa šit, ker ne moreš biti 100%, da ti je ona vzela denar, potem boš pa ti slaba izpadla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close