Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jeseniška porodnišnica – kaj je že bilo?

Jeseniška porodnišnica – kaj je že bilo?

Ena tema me je na nekaj spomnila, ampak se ne spomnim točno za kaj je že šlo. In sicer, kaj se je že zgodilo v jeseniški porodnišnici nekaj let nazaj. Medijsko je bilo kar vetrovno… mi ve katera obuditi spomin ? Kdaj je že bilo to? A je moral odstopiti predstojnik gin. oddelka al’ kaj že?

Hvala

jest se spomnim enega primera, ko je ena ženska rodila prezgodaj punčko, pa so rekli da je dete mrtvo, so jo dali tam v neko shrambo. pa so čez čas šle sestre pogledat in je tamala migala z rokicam. samo ne vem če je to to. je bilo še kaj drugega?

to bo to luna maš prav
sj človk bi kr znoru dal so jo nekam v en umivalnik al neki tazga kao da je umrla pa sploh ni

Punčko so dale sestre v pomivalno korito, odstopiti je moral pa direktor bolnišnice, ga ne bom imenovala,se mi pa ne zdi prav, da je prevzel odgovornost za ta incident.

ja tut oba zdravnika sta “letela” mislim,da je bil eden obtozen in da je ta primer ze zdavnaj zakljucen. od takrat dalje je nov sef, veliko veliko boljse razmere, malo preverite na forumu nosecnost, vecinoma hvalijo porodnisnico.

Grozno, res. Si mislite, kaj bi bilo, če bi sestre prišle pogledat čez 2-3 ure? Punčka bi lahko vmes umrla in nikoli se ne bi zvedleo nič, ker itak so jo že razglasili za mrtvo…

Kje pa se je zgodilo tisto, ko je zdravnik napačno predpisal zdravilo, namesto, da bi pospešil podatke, je dal zdravilo za splav in je potem otrok umrl?

punčki je ime Manja in je prav luštna frajlica.

Direktor bolnišnice je odgovoren za vse kar se v bolnišnici dogaja, tudi za zaposlene…

Edith, tudi tisto se je zgodilo na Jesenicah, kaki dve leti nazaj. Menda je bila vsa nosečnost bp, otroček zdrav, punca je prišla rodit, potem pa taka tragedija! Ne vem pa, če je kdo “letel” zaradi tega…

no, to sem pa vesela, da je punče zdravo : ))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close