Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek no punce, dame kaj ve mislite

no punce, dame kaj ve mislite

Ne to soboto, ampak prejšnjo, spoznala super simpatičnega fanta, preživela žuresko noč skupaj imela sva se super in res me je poklical naslednji dan, se nimam kaj pritoževati ok, potem sva se dobila v tor., zopet fino, komunikacija laufa in postal mi je še bolj všeč, no potem v sred. in čet. ne duha ne sluha, klicala jaz in je debata nanesla,da bi se pa v petek videla in res je poklical in šla ven zopet sva se imela fantastično in preživela noč skupaj, celo spala pri njemu ( brez seksa), poklical v nedeljo…debata 1 uro po tel., no danes je torek in o njemu ne duha ne sluha…a ni ponavadi tko, če sta si dva všeč se vidita ali slišita čim večkrat….mogoče me pa mal tensta…… al bi pa jest prehitro vse to…stara sva ob blizu 30!
a moram jest kaj nerediti……ampak ne bi bila vsiljiva…

jao jao, te moški me bojo pokopal 🙂
tenks
lp
z.

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Naj bo na začetku on “lovec” ne ti. :))))

Samo eno vprašanje, če dovoliš.

In zakaj nista seksala?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislim to je pri nas ženskah težava,če nas ne pokliče takoj panika. Počasi zakaj se ti tako mudi. Jaz bi počakala še kakšne par dni,če ne bi bilo glasu od njega bi ga poklicala ali napisla sms. Pa ga ne bi nič obremenjevala zakaj ne pokličeš ali te fore pač bi mu napisala kakšen normalen sms.

nikoli ne seksam prvo noč, no ja seksam , če si od tega nič ne obetam…..

Ok, stekala bi, ce bi minilo ne vem koliko dni, ampak 1 dan pa ze panika?

In kako dolgo ga še misliš pustit čakat?

Spider pa kaj si njen foter, da te zanima kdaj bo sexsala? kaj te pa to briga. Za Zajo pa počakaj še nekaj dni.

Zaja nima smisla…

Greva midva na petkovo nočno turnejo, kaj praviš?

Njemu so všeč take ženske, ki ne razmišljajo z glavo, ampak s pi***, ker jim očitno drugače ni kos.
Zaja ti ga kr še mal tensti, te bo vsaj spoštoval, če se bo kja razvilo med vama.

Zato, ker se cenita.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Če ga bo dovolj dolgo “tenstala”, je ne bo nič spoštoval, ampak si bo posikal drugo.

Pa kaj res mislite, da ste ženske imenitne, če pustite tipa dolgo čakat?

Spider upam, da to mislš resno…

Mislim resno.

Why?

hehehehe ej ful ste modeli….
hja no prov dame….bomo še malo počakali…sej pol me bo pa itak minil, pa bom šla v petek ven, sej se hitr kakšen fejst najde!!

ej hvala!! super ste!!

Zaja

Zgleda, da bom mnenje o tep spremenila…

Iz izkušenj ti lahko povem, da tisti moški, ki te ima rad in spoštuje, počaka tudi malce dlje časa. Spider, ne biksaj ga, no. Če ti je pa bejba samo privlačna in dobra za en krog, je pa res bolje da gre tipček kar naprej.

Ni treba. zafukanec sem, nimaš kaj.:)))

Ali te je posexal in ga je potem”uzela magla?”

Ja Zaja le pazi da tudi tebi ne bo frajer ponudil 50 jurjev.

Sej kdo pa prav, da sem jest kej bolš???:)))

Glej, jaz sme glede seksa precej liberalen človek.

Preveč s ekomplicira. Žensko, ki da na prvem zmenku se označuje za kurbo..Mislim, why? Sej to, da je enemu hitro dala ne pomeni, da da vsakemu, npr. Res ne vidim smisla, da bi dva , ki sta si všeč morala dolgo čakat, da se data dol…Ok, ni treba na prvem zmenku, na nekje tretjem pa se že spodobi, da se seksa.

Podobno razmišljava!
Samo to, da si liberalen, pa ne verjemem, ker si sigurno proti istospolnim porokam.

Sem napisal, glede seksa.:))

Ja, to pa res. Jaz sem janševec, tu ne morem iz svoje kože.:)))

:))))
Hudo, točno to sem hotla napisat,
sam ne morš politike mešat s f****!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close