no punce, dame kaj ve mislite
Ne to soboto, ampak prejšnjo, spoznala super simpatičnega fanta, preživela žuresko noč skupaj imela sva se super in res me je poklical naslednji dan, se nimam kaj pritoževati ok, potem sva se dobila v tor., zopet fino, komunikacija laufa in postal mi je še bolj všeč, no potem v sred. in čet. ne duha ne sluha, klicala jaz in je debata nanesla,da bi se pa v petek videla in res je poklical in šla ven zopet sva se imela fantastično in preživela noč skupaj, celo spala pri njemu ( brez seksa), poklical v nedeljo…debata 1 uro po tel., no danes je torek in o njemu ne duha ne sluha…a ni ponavadi tko, če sta si dva všeč se vidita ali slišita čim večkrat….mogoče me pa mal tensta…… al bi pa jest prehitro vse to…stara sva ob blizu 30!
a moram jest kaj nerediti……ampak ne bi bila vsiljiva…
jao jao, te moški me bojo pokopal 🙂
tenks
lp
z.
Glej, jaz sme glede seksa precej liberalen človek.
Preveč s ekomplicira. Žensko, ki da na prvem zmenku se označuje za kurbo..Mislim, why? Sej to, da je enemu hitro dala ne pomeni, da da vsakemu, npr. Res ne vidim smisla, da bi dva , ki sta si všeč morala dolgo čakat, da se data dol…Ok, ni treba na prvem zmenku, na nekje tretjem pa se že spodobi, da se seksa.
Forum je zaprt za komentiranje.