ali se tudi vam to dogaja?
drage mamice,
zanima me ali se tudi vam to dogaja, da greste po nakupih in vam je v eni trgovini grozno všeč ena majčka in si jo kupite, potem pa v naslednji kupite hlače, ki so vam tudi grozno všeč, potem v treji kupite čevlje, mimo katerih sploh ne morete, potem v četrti kupite pulover, ki je prekrasen…..(NI REČENO DA JE TO VSE V ENEM DNEVU)
in ko potem želite vse te krasne stvari obleči, ugotovite, da nič ne morete kombinirati.
To so moje izkušnje. Enostavno se ne znam lotiti nakupov. Po domače povedano nimam stila (žilice) za nakup oblačil. Doma imam cel kup oblačil, ki jih enostavno nimam kam obleči, kupila sem jih zato ker so bila krasna, lepa…nisem pa pomislila, s čim bom kombinirala kakšno zadevo….in tako visijo v omari …..
In potem me kar srce boli, ko vidim kakšno mamico (žensko) oblečeno res z stilom, vse krasno skombinirano – barvni odtenki…
jaz pa doma polno omaro oblačil (cel kup dragih BZ) a brez pomena, ko želim kam iti rečem možu: PA SAJ NIMAM KAJ OBLEČI!!!!! ME JE KAR GROZA!
Jst mam take napade pri kakšnih majčkah ki naj bi bile namenjene za hodit zvečer ven –> vikend-žuranje al pa čevljih 🙂 Pol pa nč ne nosim oz. oblečem 1x na sto let, pol je pa itak že out al sm pa naveličana…Čeprov v večini sm se pa navadla nakupovat tko, da kupujem vsaj mal v skladu s tem kar že imam v omari oz. če kupim kaj xy za posebne priložnosti, pol kupim zgornji in spodnji del…
Probaj tako…ti je všeč kaka huda majčka, pa si namesto enih hlač ki nimajo veze z njo poišči take, ki bodo pasale k novi majčki. Če hočeš še tiste hude hlače, naredi obratno…poleg hlač kupi še majčko za zraven…tako boš imela “komplete”, ki jih boš lahko uporabljala, ne pa da ti bodo samo nabirali prah v omari.
Men se to dogaja, oz. se mi je. Zdaj sem se mal zdisciplinirala, pomagalo pa je da imam polno omaro, pa nimam kaj oblečt. Rečem npr. rabim temno rdeč puli,gre na 2 kratki krili, eno dolgo, na dvoje hlače. Sem šla s prijateljico v trgovino, pa mi reče, da mi t. rjav ful paše. Pred meecem, dvema, bi ga kupila, ali pa oba. Zdaj pa sem mal premislila, in si rekla, na rjavega nimaš kaj skombinirat, potem brezveze da ga kupiš. Veš pol sem bla pa ful ponosna nase.
Forum je zaprt za komentiranje.