“suho ” pranje las
Še moja izkušnja. Z mojo dolžino las traja sušenje s fenom najmanj pol ure. Raje več. Deset minut porabim samo za umivanje. Če jih sušim na zraku pa tako traja pet ur.
Drugače pa je ena kolegica res uporabila otroški puder in se sploh nič ni opazilo, res pa, da je bolj svetlolasa. Pa lase je imela spete v čop.
d.
lase imam dolge do polovice hrbta. Sušim si jih približno 45 minut.
Da si jih operem, na šamponiram,sperem in nazadnje še namažem z regeneratorjem ali balzomom pa to traja še dodatnih 5-15 min. Za lase si vzamemm veliko časa..ali pa lase meni vzamejo veliko časa…Razumem te,da si zelo zaposlena…ampak tako zelo…nevem kaj bi ti svetovala drugega kot da si na hitro imiješ in našamponiraš lase,se posušiš…in to je to…drugače pa zdej obstaja v dm tud nekakšen sprej, s katerim si “poškropiš” lase,ki zgledajo kot sveže umite! Seveda potem naslednji dan pranje las ne uide! A mpak s tem si prihraniš vsaj en dan. Sicer pa…trenutno se ne spomnim česa drugega..
Lp!
jaz pa nimam slabih izkušenj s suhim pranjem las. ker si jih sicer perem vsak dan, včasih res ni časa in si po vrhu glave (kjer se najbolj mastijo) posujem otroški puder (boljše kot sprej, ki je prav narejen za to), zdrgnem z brisačo in lase prečešem, da niso beli. okej, verjetno se da to lažje narediti na svetlih kot na temnih laseh. pa pazit moraš, da si ne “pobeliš” preče :))
Forum je zaprt za komentiranje.