Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zgrešena luknica…

zgrešena luknica…

živjo…

…ne vem kako začeti, pa vendar…

s fantom sva se ljubila. Čisto po nesreči je zgrešil…in nahitro zadel v zadnjico…mene je zelo zabolelo in bolelo kar lep čas…tudi danes še čutim…

Bi lahko bilo kaj narobe, ali moram obiskati zdravnika???

Prosim, pomagajte mi…

da je po nesreči zgrešil? ha ha! hi hi!…….

Nič hudga mal kreme pa bo … sicer pa ni nič narobe če te je … smola pač ali pa ne … morda ti je bilo všeč … lahko se na to navadiš ali ne … moja ima rada če jo piknem v zadi .. .

Uuufff ja, to pa res lahko svinjsko zaboli če te zadane ko nisi pripravljena na to…in če ni vse skupaj nežno in počasi…in pol bolečina kar nekaj časa noče popustit…**** happens…ampak zaradi posledic naj te pa ne skrbi…ni nič hudega, sem zihr.

To je pa za Gunessovo knjigo rekordov.

Poleg Marije edina ki je seksala, pa (upam da ne) ostala nedolžna.

Samo Marija zaradi čudeža, Sara po pomoti.

hahahahahaha

Alja,

ja res je fino bolelo. Zelo. Sem že mislila, da bo treba leteti v bolnico. In kaj naj bi rekla zdravnici?
“Hja, včeraj sva s fantom ljubila in je pomotoma…in je …kako naj rečem…zgrešil…pa saj veste…in mene je zelo bolelo…pa me skrbi, da ne bi bilo kakšnih posledic in …. in …zdej sem pri vas!”

Zdej nič več ne boli, sem pa bila zelo v skrbeh.
Ker pač nisem še nikoli tako in tudi…res je bilo čisto ponesreči…boli pa za popizdit!

Sem mu že misla vrniti, da bo vedel kako to boli!

In potem pravi, da bi tako tudi…NI ŠANC, NITI PODRAZNO!!!

Če nisi nič krvavela ali ko si šla na wc, te ni bolelo, potem ti ni treba skrbeti. Če te je fant res ponesreči tam zadel, se mi ne zdi smiselno, pa tudi odraslo ne, da bi se mu maščevala.

Kako bi se mu pa maščevala? hahahahaha

..hehe…malo se v bide usedi ali pa v lavor z mrzlo vodo…..bo nehalo boleti…..naslednjič si pa en flajšter prelimi čez “novo mesto ” …..morda pomaga…:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

vsaka izguba ženske nedolžnosti baje boli, ane…. ))))))))))))))))

LOL :)))

no, pa te je nepričakovano kaj? sicer pa se pač zgodi, da ga šusneš v taozko.

mah, ne sekiraj se, počepni nad špegl, poglej če je kaj ranjeno, če ne pa malo bepantena, za drugič mu pa reci naj si kupi đipies, če ne zadene tapravo…

drugače pa dobiš v šopih tudi kakšen gelček, pa prej preventivno namaži, če bi slučaaaaajno spet zdrknil v taozko.:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close