Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ROP- kolerik???

ROP- kolerik???

Se vam ne zdi , da je naš “bivši” predsednik vlade g. Rop totalni kolerik?
Pri zadnjem soočenju z Janšo, se pa sploh ni mogel več zadržat, pa ga Janša sploh ni nič provociral ! Očitno slabo prenaša poraze……..

Poznam ga še iz časov ministrovanja in je ne samo kolerik, ampak tudi deloholik. Mislim, saj tudi jaz rada delam, sploh če je zanimivo, nisem pa stroj. Pri njem sem dobila pa prav tak občutek. Mislim, tip ma doma ženo pa otroke, pa ne vstane s stola, sedi kt prliman, mi pa z njim…Hudo.

Ja Rop se je zadnje dni postaral za 20 let, Janša zanimivo pa deluje zelo umirjeno kajti za njega je bilo značilna agresivnost, sedaj pa deluje izredno umirjeno. Ropu so pa popustili živci na vseh koncih,sedaj vsaj ve kaj je Janša prestajal 12 let.Rop pa kakor da ne more več vzdržati takega ozračja pa komaj nekaj dni je minilo.

Pri deloholikih je stvar naslednja. Mislijo, da so nepogrešljivi, pa v resnici niso, pač pa sami ne morejo brez dela…Pa še tole.Efektivno lahko človek dela toliko in toliko ur, vse kar je več je brezvezno metanje časa skozi okno.Dokazljivo !Sicer sem pa slišala govorice z ministrstva, da je tudi precej živčen in vzkipljiv !

Ja zadnje dni res deluje popizitično…pa kdo bi mu zameril…ko ti vzamejo vatko v kateri si zavit,je normalno da te zebe in si slabe volje.

travca, le kaksna bi bila..al bil ti..če bi bila na njegovem mestu…to je del politike in on je le clovek, kaj cmo.

Težko ga je zadel ta poraz. Da ne bo zapadel v alkoholno depresijo od vsega hudega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Včeri na Trenjih so bli vsi kolerični in tečni, samo Janša je predel na svojem novem prestolu. A ste opazili, da Janša argumentira ravno na kontra način od levičarjev; največ v dveh stavkih, s preprostimi besedami, zelo poenostavljeno in potem ta argument ponavlja in ponavlja.

No ja.

Zadnjič na soočenju na ancionalki, je Rop 15 krat ponovil isti stavek, tako da je bil že novinarki smešen.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Rop je še vedno v fazi jeze in užaljenosti saj se bo kmalu sprijaznil tko kot mi ostali levičarji, da je zdaj potrebno ljubljanski sleng zamenjati za dolenjsko ali še bolje grosupeljsko narečje, ki je blazno seksi, pili bomo pa itak samo še Cviček in končno brez strahu, da nismo kul poslušali razne Atomike Harmonike.

JA to na SLO1 sm tut jst vidla…

Novinarka: G. Rop stalno se ponavljate!

Tonček: Ja če me pa skos isto sprašujete!

:))))

Ropar je res koleričen in prav smešen oz. patetičen v svojih debilnih, stalno ponavljajočih se izjavah. Janša je bil pa vedn umirej, tako v opoziciji kot danes.

Najbolj blesav včeraj je bil pa Slakov Uroš: ma izbuljene oči, kot bi mu nekdo kol v rit tiščal, frizuro pa tako, da se ga s palco ne bi dotaknila. Iz vsakega stavka dela dramo, kot da bo čez minuto konec sveta. Pa kaj mu res ne more nihče povedat, da je SMEŠEN?

Heh, Uroš Slak… hahaha…ojoj

In Dinga…samo zaradi naglasa pa ni treba pljuvat čez Janšo, meni je pa kul, da je kljub temu da živi in službuje v LJ, ohranil svoje narečje.
Jaz sem Primorka in me ni niti najmanj sram govorit v našem narečju, ne vem zakaj ste ljubljančani (predvidevam da si) tako alergični na to?
Očitno pa že veš kaj je cool…

Če je bil kdo včeraj kolerik to prav gotovo ni bil Rop. Me je pa g. Rous prav lepo spravil v dobro voljo z izjavo o petelinjenju. Pa še kako prav ima.
Lp

Bola

Rop je poleg vsega, kar ste že našteli, delal tudi take grimaze, kot kakšen užaljen pubertetnik. Še zasmilil se mi bi, če ne bi bil res tak…

En naš prijatelj ima gostilno, dobro ljubljansko gostilno. Rop je bil tam pogost gost in vedno je gostil še neke ljudi. In ko je končal, tudi vprašal ni za račun, ampak se mu je zdelo samoumevno, da je zanj zastonj. Zakaj? Ker naj bi bil on taka reklama za gostilno, da naj bi samo zaradi njega kar drli v gostilno. Pa ta gostilna sploh ne rabi reklame, ker je itak vedno polno. Pa ne zaradi Ropa, ampak zaradi dobre hrane in prijazne postrežbe.

Meni se je zdel pa Jelinčič najbolj koleričen. Tako koleričen, da je moral kar vstat pa it. Mi pa v jok.

V politiki je kot pri športu,kdor ne zna izgubljat ni športnik,oz politik,pa saj je ROP sam kriv,da je tako.Če se nebi obnašal kot BOG ,bi blio danes drugače.KATJA bravo,tudi meni je bil smešen,noja ,pa saj ne more iz svoje kože. lp

A je morda kdo pomislil, zgolj tako hipotetično, da je morda Rop prepameten, preveč izobražen in kultiviran ter preveč izkušen, da bi zdržal v takih do obisti preprostih debatah, ki mejijo že na poulične neumnosti.
Janša je pa znan demagog, od znanih politikov ga morda prekaša samo še Bush, ki pa ima očitno precej nižja IQ in razgledanost. Če se vsaj malo spoznaš na zadevo, o kateri govori, moraš enostavno popizzzzdit, ker tako prozorno manipulira z besedami in stavki, da ne moreš verjet, kako folk to lahko požre. In to ne samo včasih, ampak čisto vedno in o večini tem, o katerih govori. Ampak saj to je bistvo demagogije, ki je pač toliko uspešnejša, kolikor je folk neizobražen, nerazgledan ipd. In Slovenci smo pri tem v EU 25 prav gotovo v samem vrhu. Tudi statistično dokazano!
Se opravičujem za “zahtevno” branje. Ajd, peace!

ja, ja teoretik, sedaj pa res jaz in pol ljudi tukaj ne vemo kaj si hotel povedat tako zahtevno branje je bilo tole.

Mislim, da bi bilo dobro, če greš tudi ti v politiko!

blondinka, popravljam: po moji oceni med 2/3 in 3/4 ljudi tu gor ne ve, kaj sem povedal, še več jih nima pojma, kaj sem hotel povedati, le malo manj pa zapisano sploh zna prebrati (tako, kot je zapisano, namreč).
Politiko pa priporočam tebi, neprimerno bolj sodiš vanjo. Res, poskusi, boš videla! Najverjetnejšega bodočega premiera tako ali tako že nekaj mesecev (približno od takrat, ko je zadišalo po morebitni zmagi) obkrožajo prelestne blondinke. Ti pa si lahko bolj originalna in se pridružiš poražencem, bo bistveno manj konkurence :-))))

Točno tako Teoretik. Se popolnoma strinjam s tabo.
Ljudje pa nasedajo tem besedam, potem pa mene napadajo tukaj, ko izrazim svoje mnenje o njihovi neverjetni naivnosti.

Bola, Teoretik in Katja, pridružujem se vašim mislim. Kar zmrazi me ob branju tega foruma, ko vidim, koliko ljudi je nasedlo mamljivim obljubam desničarjev. Boste kmalu razočarani… slej ko prej bodo pokazali svoj pravi obraz.

Bravo Teoretik ! Tvoj IQ je gotovo nadpovprečen, a ne? Vsaj sam misliš tako….Torej so po tvoje volilci desnice ljudje z nižjim IQ-jem? Jej, jej, jej, ubogi Teoretik, smiliš se mi ! Če je Janša demagog, potem jih ima naša “kapitalistična levica” v svojih vrstah mnogo več.Sicer pa jaz nikoli nisem rekla, da Rop ni izobražen !Kultiviran pa prav gotovo ni.V vseh soočenjih doslej je namreč vedno in povsod hotel imeti zadnjo besedo, skakal sogovornikom v besedo in se po mojem mnenju vedel skrajno nekultivirano.Primerjati naše politike z ameriško prav gotovo ne moreš, čeprav tudi tam kaj dosti razlike med levico in desnico ni več.Meje so postale zelo zabrisane.
Ampak , prosim, te, ta forum tukaj ni zato, da bi žalil ljudi, zato se naslednjič vzdrži komentarjev glede izobraženosti ljudi.

Ja tale Rop je pa res izobražen, ja. Na tak način kot je on prišel do magistra bi tudi jaz. Naj vam osvežim spomin, da je Kučan poslal Ropa leta 1989 v Kumrovec v šolo, kjer je postal magister!

Tanaja

Travca uredu, se bomo vzdržali komentarjev glede izobraženosti ljudi. Ampak daj prosim to sporoči še vsem televizijam, ki so javno predvajale rezultate raziskave kakšen profil ljudi je volil SDS. Večina volilcev ima namereč končano samo osnovno ali srednjo šolo. Pa ne mene zdaj napadat, to so povedali na televiziji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close