Ne vem kaj hočem
Stara sem 20 let in trenutno imam res velike probleme sama s seboj. Imam čudovitega fanta, vendar se zadnje čase ne razumem dovolj dobro z njim, ker se non stop kregava…doma imam poštimane odnose, vendar bi vseeno rajši živela sama, v svojem stanovanju. Sem lepe zunanjosti in po drugih mnenjih sodeč sem tudi zelo prijazna…pa tudi komunikativna sem. Torej mi ničesar ne manjka. Vendar: Sprašujem se, ali kaj zamujam, ali gre kaj nezavedno mimo mene, ker živim tako kot živim. A vendar sem po eni strani srečna. Kaj naj ? Kako naj doumem da sem najbolj srečna ravno zdaj 🙁
Jaz sem v podobni situaciji pogosto in sploh ne pokapcim, kaj hudica mi manjka- nikoli dovolj zadovoljna..in zdi se mi, da postajam vse manj komunikativna, ne zaupam ljudem in tako seveda nikakor ne pridem do kaksnega pravega prijatelja (poleg fanta, ki je res pravi diamant). Imas ti podobne tezave-ti manjka zaupnik? Ze dolgo casa namrec razmisljam, da bi se najrajsi imela prijatelja/ico kar preko interneta-verjetno bi lazje zaupala, ker bi vedela, da se ne poznava in da me oseba ne more izdat.
Forum je zaprt za komentiranje.