Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveno komunikacija,ali…

Čustveno komunikacija,ali…

Spoznala sem ga pred ene par meseci. Najprej so bile le pijačke, potem kakšno kosilo, pa kakšen izlet, kino, pa spet pijača, kino,…Ker se je vse to vleklo že kar malo predolgo, s tem da mi ni nikoli izrekel kakšnega komplimenta, kakšne ljubkovalne besede ali kaj podobnega, razen, da me je klical skoraj vsak dan in se zelo zanimal za moje življenje (razen ljubezenskega-kot da bi bil to tabu zanj), sem mal vzela stvar v roke. Na koncu res nisem več vedela, zakaj hudiča en tip kar naprej hoče z mano viset, pa nič znakov naklonjenosti-in sem mu to tudi povedala, no in potem se je zgodil-tisti poljub,ki me je dobesedno zadel :))) Pa spet je bil to precej zadržan, sramežljiv a lep poljub, ko ti grejo kar kocine pokonci.In potem sva se videvala skoraj vsak drugi dan-šla na izlet, na večerjo, drink-samo spet nobenih lepih besed, obnašal se je kot da sva že dolgotrajna partnerja, še lubčkal se je zelo malo-v glavnem preden sva se poslovila-takrat se je malček razvnel in me večkrat zelo močno stisnil k sebi:)). Glede sexa me tudi nikoli ni priganjal, vendar pa je seveda dal vedet da si to želi-in čez ene 3 tedne najine romance se je tudi to zgodilo, povabil me je k sebi, svečke šampanjec, super film-ki sem komaj čakala da go bo konec;) In pri sexu še nisem doživala tako nesebičnega in nežnega tipa-v glavnem nebesa-je bil pa kar precej nervozen, saj se je kar nacejal s tistim šamapanjecem :))
Morda je zdaj že malo jasno, kaj me najbolj mori: želim si kakšnih toplih besed, kakšnega komplimenta, to da bi mi kdaj rekel, da me ima rad-ker po njegovih reakcijah ter glede na preteklost, ki mu ni bila ravno rožnata, pa ne glede punc-vsaj to je ok,thnxgod.-mislim da me ima mičkeno rad. Samo tu je en problem -skupaj al karkoli se že temu na začetku reče sva šele 3 tedne- in se mu ne upam “morit”-no saj mu povem, kaj me moti , pa potem to tudi popravi, samo ne vem, ali je možno da se bo s časom malo bolj odprl, da bo bolj izražal čustva, al bo to vedno tako?? na žalost sem sama tak človek, ki rabi ob sebi človeka, ki mi da vedeti, da me ime rad, je romantik, mi reče kakšno lepo besedico, če tega ni-postanem tudi sama čustveno hladna-in…na koncu grem stran. Pri meni čustvena indreferentnost na vžge -ravno kontra- če je tip preveč kul, me lahko hitro izgubi…
Ali mu lahko že zdaj povem kaj me vse moti,časa si želim-ali je še prezgodaja in se bo tip ustrašu, oddaljil, šel,…???In na kakšen način naj to nardim?
Aja, noben od naju ni več ravno rosno mlad-imam 25 on pa 33 let.
Hvala tistim, ki se vam je dalo brati tale moj roman in za vaše predloge!

Se bojim, da bodo minili meseci, da ti bo spontano izkazoval čustva še z besedami. Eni so pač takšni. Mu je pač nerodno, nekako smešno, če sliši to sam sebe govoriti.
Lahko pa mu ti začneš gruliti na uho in ga spraševati če tudi on to misli. Potem pa se bo mogoče začel odpirati.
Tip je imel verjetno dominantno mamo, ki mu je vbila v glavo, da je treba s puncami biti nežen in kaj še vem kaj. Skratka moralen tip izpred 150 let. Zdi se mi da imaš srečo, saj so povečini takšni moški že izumrli.
Seveda pa se lahko motim in ima le zelo slabo izkušnjo, ti pa “trpiš”.
No, v vsakem primeru se bo po pogovorih počasi odprl in upam, da ne bo postal tebi neljub mačo.

Še preden sem prebrala koliko je (sta) star-a, sem pomislila, da išče žensko za resno zvezo. Bi tudi jaz rekla, da je še iz stare gentelmanske šole. Nič ne hiti, te bolj opazuje kot govori, mnenje o tebi in svojih čustvih – po 3 tednih še ne ve točno kako je s tem – skrbno zlaga v mozaik. Ko bo vse vedel, ti bo povedal. Pravzaprav je malo skrivnosten, meni so taki všeč, ki ne mlatijo prazne slame in ne govorijo nekaj le zato, da bi ugajali ženski; ko se bodo njegova čustva do tebe dala ubesediti, ti bo prav gotovo povedal najlepšo ljubezensko izpoved ki si jo slišala. In najlepše pri tem je, da bo govoril iz srca. Takrat se spet oglasi in povej kaj ti je rekel.

Takega fanta, kot ga ti opisuješ, se je treba držat. Problemi so ponavadi s tistimi, ki imajo vedno polna usta sladkih besed. Potem pa te pusti na cedilu ob prvi priliki. Sladko besedičenje, zato da je prepričljivo, potrebuje ogromno vaje. Zato ga babjeki ponavadi najbolj obvladajo:)

Moti me to, ko omenjaš, če mu lahko poveš kaj te moti, ne tko..raje mu nakaži, kaj ti paše, kaj si želiš…in lepo počasi, mogoče je moski, ki te mora dodobra zacutiti in potem se odpira,kam se ti mudi…počak..mal..uzivaj..in sproti ga citaj…ampak ne spreminji ga, ne pricakuj, da ti bo sedaj v vsem ugodene, kar ti ne bo vredu,tega ni…kompromisi, prilagajanja in zavedaj se, da bo vedno pri nekom nekaj lepega in nekaj slabega, popolnega snajskega moskega ni, to so le na TV;)..mogoce je res moski, ki si zeli resno zvezo in zato potrebuje čas, imata čas, nikamor se vama ne mudi!

Prav na smeh mi hodi, ko berem odgovore na Nellyijin post….
“se ga je treba držat”, “ne ve točno kako je s tem”….Ma kaj je z vami, ženske??? Takega sem imela, še predolgo sem zdržala z njim v zvezi, brez lepe besede, brez nežnega pogleda, brez vsakršnega komplimeta, samo trdo togo vojaško! Najprej sem si mislila, da je oh…preteklost kriva….pa vzgoja staršev, po vojaško…., potem sem si mislila, no, je pač bolj tih, potem pa sva se srečala, ko sva si vozila nasproti, on je ravno odhajal od doma, jaz sem ravno prihajala na parking….pa je togo, brez besede, brez pogleda, brez POZDRAVA…odpeljal naprej, jaz pa tudi, po kufre.

Če si ženska, ki to prenaša, v redu, se bosta ujela, če ti je to pomemebno v vsakodnevnem življenju, pa tako…ne samo med seksom, potem pa menjaj tipa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close