Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali radi plešete?

ali radi plešete?

živio!
imam en problem, mogoče se sliši mal hecn. Namreč; sovražim plesanje,ne znam plesat. Kak valček na kakšni poroki itd še gre skozi ,sam v zvijat se v kakšni diskoteki …nou way, se mi zdi,da me vsi gledajo ocenjujejo, se mi smejijo..No , ene 2x se mi je to dejansko že zgodilo..enostavno niam posluha, ritma ,veselja. Problem je v tem, da so moj fant in vsi najini kolegi eni hudi žurerji. Želo rada sem z njimi, tud sama ful rada žurkam ,a skoraj vedno gremo vn v kakšn diskoteko in pol mi vsi gnjavijo zakaj ne grem plesat ,pa tut fant me prepričuje naj plešem z njim ( saj ve,da nisem najbolj za to,ampak noče ,da bi sama sedela za mizo-čeprav to raje)…družbe res nebi rada menjala..sam fuul mi je bad. za nč na svetu pa jim nebi rekla: ne nočem plesat, ker ne znam..ker se mi zdi to nekak za žensko ful glupo..saj skoraj vsaka zna in rada pleše a ne? pa me zanima kako je pri vas? ženske- mislite ,da dobro plešete? rade in dosti plešete? kaj pa fantje ??!!

Pri nama je ravno obratno.Zase lahko rečem,da dobro plešem,saj sem ogromno preplesala,pa tudi zelo rada plešem.Mož pa…Saj gre plesat,ampak me čisto znervira,ker pleše “po svoje”.Za moje pojme izven ritma,drža ni prava,…
Kompliciram ja,ampak ples je zame…umetnost!

Jst ne morm it v klub kjer vsi plešejo ne da bi tut jst plesala 🙂 It’s a must 🙂 Se mi zdi da kr uredu plešem, mam ritem pa tut ni me sram..sm že tut po mizah in šankih plesala, hehe 🙂 Bl mam problem pri družabnih plesih, kjer sm pa precej štorasta se mi zdi…

…je pa moj čisto nasprotje, ni šans da bi ga spravla plesat 🙂

Jaz obožujem ples…moj pa je totalno proti temu, da bi plesal z mano….no ja, pošteno povedano, če prej spije kozarček ali dva, se mi morda nasmehne sreča….

s fantom se vpišita v plesno šolo.
začetni tečaj traja dva meseca, enkrat tedensko.
tam se boš naučila plesati
in boš videla kako zelo zelo boš uživala v plesu.

jaz tudi nisem hotela plesati ker nisem znala,
ko pa sem naredila nekaj tečajev, nisem izpustila nobenega plesa več,
včasih sva z možem kje plesala tudi po osem ur nepretgoma.
tako, da boš razumela, da sem od neplesalke, sem postala strastna plesalka :))

kar pogumno.
plesna šola!

Jaz imam dober posluh, pa mi zato ples tud ni delal nikol problemov. Je pa nekaj… Ne maramplesat v dvoje, če je moški ful večji do mene. Moj je pa kakšnih 27 cm večji… Kar ni težko, ker sme bolj pri tleh.

Rada plešem, čeprav nisem ravno profesionalka. Pa saj te nihče ne gleda, ti imaš samo tak občutek. Plešem pa v discoteki, pa tudi v dvoje – kakšen valček, polka,…odvisno od tega, kje se nahajamo. Fant pa tudi zelo rad pleše.

Obožujem ples, sam na žalost ugotavljam, da je malo dobrih plesalcev. Dober žur je po moje edino le, če se pleše, pleše… različne plese. Samo, da je gibanje. Sedenje me ubija.

Jest pa ful rada plešem, v diskaču valda, medtem k mi pa standardni plesi sploh ne grejo. Zanimivo ane? Veš kaj ti svetujem. Saj ne da bi bila pristašica pijančevanja, ampak poskusi popiti kakšnega Brezerja, da se sprostiš. To za 1. potem ti bo pa itak tut brez tega kul plesat.

Jest sem včasih velik hodila na partyje in smo plesal tut po celo noč. Kasneje sem dobila občutek, da ne plešem več tako zelo dobro…in nisem imela nobene želje po plesu. Potem so se pa začele razne poroke pa fešte, kjer se je plesalo na govejo musko in zame je bila to največja mora. Ko sva s fantom prvič plesala, je bila totalna katastrofa. In posledica tega je bila, da nisem več hotla plesat…dokler, nisem naštudirala korakov in probala še enkrat. Kako se je vse obrnilo…prej sva edina sedela za mizo, kasneje sva pa edina plesala celo noč. Je pa res, da je najbolje če gresta v kakšen tečaj!

Jaz tut ne maram plesat.:-)) Toliko, da bos vedela, da nisi edina.:-))

Obozujem ples…pa mam tud feeling da dost dobr plesem..ce pa kdo ni tega mnenja nej pa stran gleda.;) ne wem no jaz brez plesa pa muske ne morm zivet. Ok kar se tice plesa v paru sm pa preden grem plesat ful zivcna ker se bojim da bom koga pohodila 😉 pa tud ful je odvisn kako se s spolesalcem ujames pa kok zna on plesat.
Jaz bi sla na tvojem mestu tud v kksno plesno solo glih tok da mal tremo premagas pa se osnove naucis pa bo. 😉

Joj, te čist razumem. Jaz tudi ne maram plesat. Sem čist lesena. Mož rad in dobro pleše in potem prosim kakšno, ki vem, da rada pleše, da gre plesat z njim, jaz grem pa k onim, ki radi klepetajo. In vsi se imamo dobro.

Ne si pa mislit, da se ti drugi smejejo. Sem že dovolj stara, da vem, da se vsak samo s sabo ukvarja in da drugih niti dobro ne opazijo. Za mene (pa res ne znam plesat) še nihče ni rekel, da ne znam plesat. Pa ko pleševa skupaj z očetom, pleševa res tako, kot da ni glasbe. Čisto po svoje in brez ritma.

Jaz rad plešem, včasih še preveč 😉 Sicer pa ti svetujem, da se vpišeš v plesno šolo, kjer boš spoznala vse kar je treba vedeti o plesu!

Midva ful rada pleševa.

Ko sva se spoznala on ni znal, pa sva šla v začetni tečaj (jaz sem že bila enkrat), najprej 1x, da se je naučil korakov (no, tudi jaz sem utrjevala), potem pa še enkrat, ko sva imela musko in sva lahko plesala. Super!
Na poroki sva plesala od začetka pa do zjutraj.

To soboto greva v nadaljevalni tečaj. Moj je ful navdušen. Trajalo bo dva do tri mesece. Tu se da sprostiti, učitelj pomaga in gre …

LP

Jaz se tudi izmikam vsem situacijam, kjer se pleše. Se prav neprijetno počutim, če se v moji bližini pleše, ker sem potem nekako odveč. Kar sdim tam. PLesati sploh ne znam in nimam posluha.
Bi pa rada plesala, ampak ne znam. Sem že spraševala za plesne tečaje pa nikakor ne dobim soplesalca. Meni je tako zoprn občutek, ker se mi zdi kot, da sem edina ženska, ki ne zna plesat.

Sicer pa sem že bila ne enem tečaju, ampak potem nisem nikoli več plesala. Sem pa opazovala kdaj na kaki poroki, zabavi kaj plešejo in nisem ugotovila kaj bi to bilo? Ne plešejo nobenga od plesov, ki jih učijo na tečajih. Ni ne ang. valček, ne ča ča ča, ne fox trot, ne disco fox…

Še ena oboževalka plesanja v klubih in diskotekah, bistvo je, da si sproščena in ujameš ritem. Tanaja vadi doma, na glas muziko in se prepusti. Pri standardnih plesih sem pa jaz totalni disaster, impriviziranje sicer obvladam ampak bom definitvno morala v kakšno plesno šolo saj me moj vedno zbada na ta račun in z leti je verjetno res treba zamenjati prizorišče plesa….Grozaaa vsi tisti koraki.

Saj znam malo plesat, a mi ni toliko za plese.
Če boš kaj doma naštudirala s fantom, potem ti tudi v diskoteki lažje. A mora tvoj tip sodelovati, ne pa te zafrkavati.

Avtor: xtrm
Datum: 14-10-04 00:11 . Moj je pa kakšnih 27 cm večji…

Kurec24cm
Uh kako shajaš z takšnim.Moj je pa 24cm pa že pravijo da je gromozanski.

A ti je že katera nasedla? Povej, sicer tudi jaz spremenim nik na 24.5cm 😉

Dobro blago se samo hvali….. 🙂

Pred poroko je moj kar rad plesal, sploh take, kjer sva se lahko zlimala skupaj. A glej čudo! Po poroki mu do plesa kar naenkrat ni bilo več- vsakič, ko sva šla na plesišče, se je držal, kot da gre na vislice. Večjo voljo do plesa je pokazal le takrat, ko je bil že v rožicah; plesal pa je kot sneta sekira. Zdaj ga lepo pustim pri miru, saj imam kar dva dobra soplesalca- svoja sinova. In še Magdino pravilo partnerske bližine:medsebojna plesna bližina pred poroko je obratno sorazmerna poporočni bližini v postelji…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close