Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek razprodaja

razprodaja

Alo
Ali je bila katera na vcerajsni razprodaji v btcju v massu??Ali je katera sploh prisla na vrsto??

A misliš na odprtje Outleta v Massovi trgovini?, ne vem o kakšnih razprodaji govoriš.

To razprodajo mislim ja!

Nisem bila, čez nekaj časa bom šla pogledat kakšne cunjice imajo za otroke, mogoče bo kakšna poročala sveže novice, da bomo lahko čimprej še kakšen tolar zagonile:)))

Zdele do konc oktobra bo City Park najbrž histerija, tko da bom še mal počakala 😀

mah pa te razprodaje, sej ni nč pametnga . A je kera vidla kakšne lepe bele škornje api polškornje al pa tut gležnarje, pa bognedaj da se svetijo?

Zdi se mi, da jih imajo v Yello na Rudniku, pa tudi V Humanicu bi se vejetno kaj našlo v tem stilu.

V Humanicu nimajo nč pretresljivga, sem vidla pa ful hude škornje v Massu..

ojla!

Včerej sem šla mal pogledat na razprodaje – totalno brez veze vse razmetan, gužva na blagajni čez polovico trgovine, cunje pa iste kot v Two way v Hali A. sam da je tam dost bolj urejeno. ne vem zakaj je KAO outlet?!

tud čevlje imajo, mogoče mal cenej, tam je pa bolj urejeno, pa se mi zdi da so bile police okrog 18ih že precej prazne…

se splača it bolj dopoldne, popoldne je obup!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close