prosim če mi pomagate
Zaljubila sem se v poročenega moškega. Tudi sama sem v resni zvezi. Vem, da se ne smem v nič spuščat. Pa vendar: tip me je totalno zmešal. Vanj sem se pa zaljubila v službi, kjer sem bila na praksi 2 meseca. Tam sva se samo pogovarjala – to v glavnem ne sama, pa vendar. Od takrat si le mejlava, danes pa sva se prvič poklicala. Oba vedno bolj meče, čeprav veva, da ni prav.
Kako naj si pomagam? Kako naj se prepričam, da pozabim nanj?
Če sta oba pripravljena na ogorčene poglede in imenovanje s kletvicami in podobne reči, si še naprej mailaita, sms-ajta, kličita….Vendar naj ti v zavesti vedno binglja opomin, da boš morda tudi ti enkrat v vlogi prevarane in varane žene in ti verjetno ne bo prav lepo pri srčku…. Če je to res ljubezen z obeh strani in ne le trenutna vznesenost in lep občutek, da si za ‘tržišče’ še zanimiv/a, potem najprej uredita doma. Ti se razidi s fantom, on naj se odseli in poda vlogo za ločitev in se loči. Potem pa se spustita v ljubezen. Me prav zanima, ali bo še tako sladka kot izgleda sedaj….
bodita poštena in se postavita v koži vajinih partnerjev…. Čustva so resna in ne poigravajta se s čustvi, ker to boli, boli….
jaz pa mislim da ni tako preprosto! sama sem imela podobno iztkusnjo in sem fga skenclala- cez noc sem prekinila vse stike! nekaj casa se mi je zdelo da sem prav naredila, sedaj po nekaj mesecih se mi pa dogaja da dosti mislil nanj, ga skoraj vsako noc sanjam…..
ce bi lahko cas zavrtela nazaj bi ravnala drugace…….
če si pametna takoj prekini, jaz trenutno prebolevam razmerje s poročenim moškim z dvema otrokoma. Valda da se je razvedl po dveh mesecih, jaz sem kurba, on pa žrtev. Zdaj se ločuje jaz pa trpim zaradi njega in okolice. Nikdar in nikoli več ne pogledam poročenega moškega, ni vredno, je preveč samskih ki bi si jih zaslužila.
Ta tema je v meni obudila spomin, kajti tudi jaz sem ljubila poročenega moškega in imela zvezo z njim, hvala bogu se ni razvedelo in ni prišlo do njegove žene, ampak še danes čutim v sebi in nosim s seboj to kot največji greh, kajti sedaj sem sama poročena in imam otroka in ob misli, da bi me sedaj varal mož ne to je grozno, še posebno pa če so prisotni otroci, zato ti lepo svetujem pozabi tega moškega dokler čustva res ne bojo močna, moških je še veliko in to takih, ki niso poročeni.
Vso srečo.
Forum je zaprt za komentiranje.