Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KT LOGEST

KT LOGEST

Kakšne izkušnje imete z uporabo teh KT tablet?
Ste se zredile, slabost,…

Prosim za Vaše mnenje.

Hvala

meni je grozno zastajala voda.Zdaj imam cilest

Jaz sem z njimi zadovoljna, edino mogoče sem dobila malo več celulita (sem ga že imela od prej)…

Jst nisem opazla kakšnih večjih sprememb, sm zadovoljna z njimi.

nobenih težav.
nobenih.
zelo zadovoljna.

Zelo zadovoljna.

Zadovoljna.

še ena zadovoljna

Jaz ga jemljem prvi mesec in imam kar naprej krvav izcedek (kot bi M trajala 14 dni). A se to normalizira???

Pred porodom sem jemala Stediril M in teh težav nisem imela? Ima še katere takšne izkušnje?

Za Bibo: KT Logest imajo nizko vrednost hormonov, zato imaš vmesne krvavitve. To pomeni, da se telo šele navaja na to (prej je prejemalo višji hormonski odmerek). Če po treh mesecih še ne bo ok, potem pokliči ginekologinjo, morda bo treba zamenjati tabletke. Zdaj ne vem, kako je z zaščito, morda bi zaradi večje varnosti ta mesec uporabljala kondom.

Bibaa jaz jih tut jemljem 1 mesec… nekje 13 dni.. In imam kar naprej izcedek… amapk res čisto majhen… Tudi menstruacije v bistvu ni blo..le ta izcedek.. Zraven tega me je prvih nekaj dni bolela glava in bilo mi je slabo.. No zdaj je pa ok..

nobenih sprememb, super! uporabljam 2 leti.

Ta mesec je bila M normalno močna in ko sem že mislila, da je konec, se mi je vsako noč (tablete jemljem ob 23. uri) izlilo še malo krvavega izcedka, ki potem čez dan preneha, naslednjo noč pa spet isto. Verjetno bo to res zaradi tablet.

Upam, da se bo kmalu normaliziralo. Moj se je tako veselil, da konec kondomov.

Kar pa se kontracepcije tiče, je tale izcedek kar zadosten razlog, da me vse mine in mi ni prav nič do ….

Po treh mesecih se stvari stabilizirajo oz. če se ne pol je treba KT zamenjat. Sicer pa gre vsak mesec na boljše, si pa kljub temu 100% zaščitena od prvega dne jemanja tabletk (vsaj tko je moja ginekologinja rekla…in ona najbrž ve te stvari, kh kh kh).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close