Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Španščina

Španščina

Ali morda kdo ve, kje bi lahko dobila kasete oz. cd-je za učenje španščine….bi jih tudi kupila…..kje in koliko denarja….??

Thanks

V Ljubljani recimo v Konzorciju ali Epicentru mogoče tudi kaj v Oxfordu.
Cene so pa zelo odvisne od tega kaj kupuješ. Če hočeš kaj bolj računalniškega boš dala lahko tudi okoli 20000, če pa recimo kupiš: Španščina v 3 mesecih pa lahko, da je celo pod 5000.

Poleg časopisa Večer bo Španščina v treh mesecih za 980SIT. Mislim pa, da bo to že naslednji teden v četrtek. Bo pa v dveh delih. Obakrat je knjiga in 2 CDja.

Bodo tako še kakšni drugi jeziki?

Ja, zdaj je Francoščina. 1. del je bil prejšnji teden, ampak ga ponekod še dobiš, ta teden sledi 2. del in potem Španščina. Že prej je bila pa Italijanščina, ki pa sem jo žal zamudila. Jaz najbolj rabim ravno IT. pa sem jo zgrešila, ker nisem vedela za akcijo. FR. sem slučajno videla v trgovini pa sem potem pogledala na net in ugotovila, da je IT. že mimo.
Mogoče katera ve, kje dobiti IT.?

Ja jaz tudi italijanscino rabim

ja, jaz tudi….. naj prosim sporoči, če jo katera ima, pa bomo prepekle in skopirale :)))))))

jst bi tudi italijanščino 2 imela :))

Če potrebuejte knjižice, italijanščino, francoščino,…..pokličte na Večer: 02/23-53-500 in boste lahko dobile.

Najlepša hvala vsem!

A bomo lahko dobile tudi, če nismo naročnice?
Sem namreč videla le naročilnico za naročnike Večera.

Mogoče se vam bo zdelo smešno, ampak a Večer prodajajo v vseh trgovinah. ker jaz ga še nisem videla, vsaj odkar imajo te tečaje zraven.

jaz sem dala za tisti komplet kjer so 4kasete in knjigica (se mi zdi da je ime španščina v treh mesecih) 8000sit v Kopru.
Moram pa ti povedat, če znaš špansko vsaj malo npr.iz nadaljevank,… boš vse iz te knjige znala. vsaj pri meni je bilo tako. Edino kar nisem znala je sklanjanje glagolov… Drugo je vse ful splošno…

Ima katera italijanščino 1 iz Večerove zbirke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close