Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jamrači-kako se jih ubraniti

Jamrači-kako se jih ubraniti

Primer . Imam “kolegico”, ki hodi k nam na obiske in vedno jamra 100 na uro.Je najbolj preobremenjena ženska na svetu .Po njenem dela kt zamorc, noben je ne razume……..meni že počas preseda, saj imam sama dost problemov. Pa je ni za ustavt! Ko ji predlagam kako rešitev se pa razburi, da to ni mogoče.kako odreagirat!??

Povej ji, da ne misliš poslušat njenega jamranja! če misli jamrat, naj gre drugam na obisk!
jaz bi zagotovo tako naredila!

Mam eno podobno kolegico, s tem da ta še opravlja vse druge in jo imam že počas zadost. vsakič, ko me pokliče se kar zmislim, da nimam cajta. Kmalu ji bom pa kar rekla, da nimam energije za njo.

Bodi zelo samozavestna in ji reci po svoje tako kot ti misliš .. in pazi da jo ne prizadeneš .. lepa beseda pomeni !!

Jula, maš ti srečo, ker imaš samo eno tako prijateljico. A si predstavljaš, da imaš tako mamo. Ravno sva govorile. Ti povem, za znoret. Pa nobene rešitve noče slišat, pa sam jamra, odkar se spomnim. Pa ima takega zlatega moža, da ga ni na svetu. Ne vem, kako moj oče zdrži. Pa še vedno je kraljica njegovega srca. Saj pravim, takih ne delajo več.

Sej bi si jaz tud kej izmislila, npr, da me ne bo doma, ampak največkrat pride NENAPOVEDANA ! Kar me še dodatno raz………

Skenslaj jo iz svojega življenja ali pa ji reci, da naj začne pozitivno razmišljati. Če te ne bo poslušala, ji povej, da nimaš časa za njene težave, probleme in namišljene tožbe.

LP

So ljudje, ki imajo vsega dovolj, pa vseeno zgledajo kot da bi jim kdo non stop pištolo meril v glavo.
Vidiš take imam pa jaz okrog sebe. Vsega dost, materialnih stvari seveda, pa vendar so tako bogggiiiiiiiiiiiiii. Jaz jih ignoriram. Briga me!
Važno da je moja družina zdrava,

M

jz mam tud eno tako sodelavko in se je stalno rinila z nami na kavo in kosilo in vse zamorila, pa sm ji parkrat siknila, da ima vsak nek k… v lajfu in da naj neha težit in se smilit sama sebi, ker gre vsem na živce, sam jaz tega ne znam na diplomatski način povedat tko da bi blo mogoče boljš če bi bila tiho, ampak se je mal skulirala

Mislim ,da moraš začet še ti malo jamrat ,da vidi kako je če si v nasprotni vlogi,zmisli si stvari, ki njo motijo in tako boš v njej prebudila če drugega ne, vsaj to misel da ni edina, ki se ji to dogaja……mogoče ji bo potem lažje…veliko sreče….

Povej ji, naj ne hodi na obiske nenapovedana, ker te to moti in moti vaše družinsko življenje. To bi pa babnica menda morala razumet. Če pa vendarle ne bo, in se bo še vedno pojavila pred vrati, ji pa na vratih povej, da danes pa ne morete sprejemat obiskov in se poslovi in zapri vrata. Bodi prijazna a nepopustljiva. To bo zagotovo pomagalo.

K meni nihče ne hodi nenapovedan, zato nimam podobnih problemov.

jula, da ni ta prijateljica moja sestra? Samo v nečem ne štima, ne hodi na obiske, ker je nabolj obremenjena ženska na svetu in je nihče ne razume. Če prideš k njej na obisk ti strogo odzravi in zabrusi da nima časa. Tako lahko malo stojiš in gledaš, potem se obrneš. Ona med tem dela. Če imaš srečo, ti začne jamrati sto na uro. Sem čist zmatrana preden grem k njej in še zatem. Zato se je najraje kar ognem, a ji spet ni prav. Kdo bi vedel, kako naj ravnaš s takimi?

Povej,da kdor dolg jamra-dolgo živi,pa ponavad je tudi takmu,ki jamra treba vzet;saj se razumemo(kratko jedrnato)-mal užaljena pa bo-ziher

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close