Najdi forum

HBO

je kdo ze gledal ta nov program HBO? ful dobr… kako se pride do njega? in koliko stane?

Naročit ga moraš, če maš za operaterja Telemach, drugače pa kontaktiraj svojega operaterja, ki ti bo povedal ali je možno ali ne (pri Ljubljanskem kablu vem, da je možno). Stane pa 2.800 sit na mesec, kar se meni zdi kar veliko.

Za en ta kurčevi program pa ne dam 2.800 SIT/mesec.

ceprav to je manj kot 3 karte za kino….

Glede na to da bojo v izredno kratkem casu predvajal filme kot gospodar prstanov, harry potter, skrlatna reka… to ni velik kesa.
Res pa je da teh 2800 al kolk ni edini strosek. Najprej je treba placat priklop – mislim da 4 jurje, pol pa se mesecno najemnino za dekoder – mislim da ene 3 jurje.
Pol pa vse skup ni vec tolk mal. Ampak vseen – kokr komu sede.

Vsi filmi bodo na HBO šele po tem, ko se bodo pri nas že zdavnaj odvrteli v kinu. Vse te filme pa se da dobit na DVD-ju ali Dvix-u.

še dobro, da s s kmetov, k lovimo samo RTV SLO 1 in 2, tako se mi ni treba obremenjevat s programi.

Men se zdi pa to full drago!
2800 na mesec…hm…pr nas pride izposoja dvd 280 sit…to pomeni 10 dvd na mesec. Glih ene tolk filmov si uspem pogledat. Za več ni cajta.

Drugač pa…dvd dvix…halo? Res metanje denarja stran! Vsaj meni. Cel dan pa tut nimaš časa filmov gledat!

Zato pa je HBO plačljivi program in si ga lahko “privošči” vsak ki si ga želi…Ostalim pa itak ni treba, ne?

odvisn kje..pri nas je treba 25.000 dat najprej za nek satelitski priključek al kaj (ne vem točn) pa še 3.000 vsak mesec…Too much!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close