Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dišave za prostor(svečke,eter.olja)

dišave za prostor(svečke,eter.olja)

živjo,…zanima me,ktere svečke oz. eterična olja so fajn za odišavit prostor…nevem,js namreč nimam srece,…sm kupila svečke od “ambre”v šparu,pa je drgač zlo dišala,ko pa sm jp prižgala,je pa bilo čist brez vonja….pa tud drugih izdelkov sm se že nakupovala….pomagajte..

Z odisavljenimi sveckami imam razlicne izkusnje: cajne svecke ne disijo, ko jih kuris, zelo pa odisavijo prostor tiste vecje svece v kozarckih (Glade, Ambipur). Sama najraje uporabljam etericna olja, ki jih kupim v DM-u in zelo lepo odisavijo prostor.

Jaz imam dobre izkušnje z Glade dišečimi svečami.

Najboljša so eterična olja, a rabiš to skledico in čajne svečke. Ne stane veliko, tam okrog 1000 SIT. Najboljši vonj zame pa je kuhano vino

L’occitan ima dobre osvežilce v spraju, nekateri so te dni 50% znižani (tako je na Bledu). Po zagotovilu prodajalke njihove svečke zelo odišavijo prostor, ampak jaz tega ne vrjamem KER DO SEDAJ ŠE NOBENA SVEČKA NI ODIŠAVILA PROSTORA KO JE BILA PRIŽGANA.
Jaz kurim tudi dišeče palčke, ampak imajo volj po kadilu, tako, da se mi je zg. omenjeni spraj veliko boljši.

L’occitane svečka z vonjem po cimetu in pomaranči! Toplo priporočam. Je sicer draga, ampak meni diši cela spalnica, tudi če je ne prižgem in jo samo pustim odprto (brez pokrovčka). Pa še fuul dolgo gori. OK dovolj EPP-ja.
Pa razna eterična olja so tudi fina, če imaš izparilnik.
Palčke mi pa niso preveč všeč. Malo zadušljivo postane.

PLP, Pika

Priporočam samo naravna eterična olja, moja najljubša so: ylang ylang, vrtnica in sivka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close