Se vam to tudi dogaja?
Sem srečna, imam partnerja ki ga ljubim in on mene. Delam, faks imam narejen. V bistvu mi ne manjka nič. Ampak se mi dogaja, da sem kdaj slabe volje, vse mi gre na jok, vsaka malenkost me prizadene, sploh pa moj partner me lahko hitro prizadene. Pa sploh ne nardi nic takega, lahko se samo poheca, pa me skoraj spravi v jok. Zakaj se mi to dogaja.
Sej ne, da se mi vedno to dogaja, sam se nardi, pridejo taki dnevi. Jaz tega res nocem, ker potem so zarad mene se ostali slabe volje ( moj partner).
Ste tudi ve take?
Skoraj gotovo je to PMS. Tudi jaz imam urejeno in zadovoljno življenje, pa se mi včasih tudi dogaja, da sem čisto brez veze slabe volje in žalostna. Zdaj sem že ugotovila, da je to ponavadi kakšen dan pred M. Tudi hči opaža, da je pred M slabe volje. Nima pa ne ona, ne jaz nobenih bolečin ali krčev. Nekaj pa pač mora bit.
Simpatična, si morda poskusila to povedati svojemu zdravniku? Nočem te žaliti, vendar je to lahko hormonskega izvora, psihično razpoloženje je zelo odvisno od tega. Jaz sem imela podobne probleme, simptomi so bili sčasoma vse hujši – nezmožnost za delo, žalost, fizična utrujenost,… Po posvetu z zdravnikom, je le-ta ugotovil, da boleham za depresijo. Pa ravno takrat, ko so se VSE stvari uredile in smo vse probleme uspešno rešili. Veš, težave, ki jih preneseš z lahkoto, pridejo za tabo. Poskusi, škoditi ne more. Želim ti veliko sreče! LP
No zdj odvisno je kok se to ponavla pa kako intenzivno je.
Tud jaz sm opazla da mi PMS na jok udar pa kr da me cel svet ne mara in da je vsem vseen zame..in groza…sama seb grem na zivce ker drgac nisem cmerava oseba..ampak tist dan al pa dva potrpim in je to to.
Ce pa se ti to ful ponavla in traja dolgo casa in se se stopnjuje pa bi migice res morala do zdravnika.
Forum je zaprt za komentiranje.