plodnost?
kot prvo ne pricakujem da me napadete kako neizkusena sem.Nisem prepricana kako se izračuna kdaj je punca plodna in kdaj ne ce jemlje tabletke.Ali mi lahko katera pojasni vem da sm v casu tabletk zascitena kako je s tem ko koncam z jemanjem in cakam na menstruacijo ali sem teh par dni do menstruacije varna?In se na splosno me zanima kdaj v mesecu je zenska plodna in kdaj ne more zanositi.
hvala
Aja pa se to pri jemanju tabletk sem sest dni pred koncem pozabila eno vzeti.Poklicala sem ginekologa in mi je pojasnil da sem varna ker je pac do konca le se sest dni in mi ni potrebno uporabiti niti kondoma.Zdaj pa me zanima tabletke sem lepo jemala do konca pac brez une ki sem jo pozabila ali bo zdaj menstruacija prisla normalno in ali normalno naredim premor?
Zanima pa me tudi ce je mozno,da pride do malih krvavitev (res malih,in samo pri spolnem odnosu,drugace jih ni!)ce sem meseca avgusta prekinila s tabletkami prej zaradi morja in je tako ciklus zmeden in zaradi tega pride do teh krvavitev??POnavljam pa da jih drugace ne zaznam kot samo pri spolnem odnosu in zelo malo!
Upam da ni prevec zapleteno 🙂
Na teli internetni strani imas, vse kar potrebujes. Lahko pa tudi napises datum zadnje menstruacije in ti rač. sam izračuna, tvoje plodne dneve.
Vse mas tuki gor in se kaj vec :http://www.ringaraja.net/forumi/
Pa lep pozdravcek!
Forum je zaprt za komentiranje.