Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek likalnik za lase

likalnik za lase

Mogoce katera ve,kje se ga dobi v ljubljani? Kje jih sploh prodajajo? Koliko stane in ali je pomembno katerega kupis?

jaz sem jih probala kar nekaj, ugotovila sem da je najboljši od firme
Studio Ma iz Kranja, stane okrog 20.000sit , pošljejo tudi po pošti, njihov tel. 04 2367 600, če ga boš kupila moraš nujno kupiti tudi gel, ki ga daš na lase preden jih začneš likati

Kok mate pa uničene lase, če se skos likate?
A je steklokeramična plošča?
Nasvet: Rajš si jih trajno zravnaj, je cenej pa še manj ti jih uniči!

lase likam 2-3 na mesec in nimam uničenih las, ker uporabljam kvalitetne preparate
likalnik je keramičen

Po navetu mojega frizerja si za domačo uporabo nujno kupite likalnik s keramičnimi ploščami, ne pa s kakimi drugimi……

Jaz imam malo valovite lase,taki cudni so,in ko pridem iz frizerja,ki mi jih zlika so pa cisto drugacni,gladki in svetleci,kar mi je ful vsec. Zato bi mela likalnik,da bi si samo malo cez potegnila.

Ne priporočam trajnega ravnanja las iz lastnih izkušenj!!!!So bili kot metlja.Katastrofa.pa še uničeni in razcepljeni.Sedaj mi jih frizerka lepo zlika in so lepi in sijoči.Kot da niso moji.Imam naravno skodrane in tiste ki ste mi podobne,verjetno veste kako je to težko zravnati,sploh če imaš dolge lase.

Tudi jaz imam od GA.MA firme, je keramičen in profesionalen. Stane resda skoraj 20000 sit ampak je vredno dat tolk denarja. Likam pa na cca. 4 dni, ko jih umijem.

Mene pa zanima ko spustiš likalnik čez lase ali je kakšen termostat, da ni prevroče? Ti potegneš in mogoče ne tako hitro, če nisi vajen ali je kakšna možnost da zažgeš lase?

lpn

preden začneš likati moraš dati na lase preparat za ravnanje, jaz imam nekaj od TIGI-ja, potem pa daš v likalnik pramen las,in potegneš- isti pramen lahko potegneš z likalnikom 2x

Jaz imam tako goste lase in se bojim, da bi jih zažgala, ker bi se mi kaj zavozlalo…..

lp n

slisala sem, da se tak likalnik odsvetuje, se posebej pri tanjsih laseh, ker jih lahko poskoduje. kaj pa s ta veliko krtaco?

Tudi GA.MA likalnik obstaja s termostatom ampak je le-ta baje bolj ali manj neuporaben (tako mi je rekla ena frizerka).

ženske, lih vceri sem poslušala, da je ravnanje las totalno out, čeprov men tut fenomenalno zgleda. jest se tega ne bi sama lotla, ker je menda likalnik takrat segret na 200 stopinj. Pa da ti zažge un 1. pramen na temenu….katastrofa. Jest mam pa itak tko noro ravne lase da likalnika sploh ne rabm.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close