Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prometni prekršek

prometni prekršek

včeraj sem se peljal z avtom od kolegice ( oziroma od njenega očeta) proti domu..pa me ustavi policija in mi policaj reče ali vem,da vozim brez prižganih luči, odkrito sem bil presenečen, saj se mi takšna nemarnost še ni zgodila,pa tudi zavedam se kakšno nesrečo bi lahko povzročil. Ne vem ,mogoče sem se škifu zasmilil, saj me je le povprašal po priimku( ni pa vprašal za vozniško in prometno) in mi zaželel varno vožnjo.jaz sem se zahvalil in Mislil sem odpeljati , policaj pa je stal pred mojim avtomobilom in mislil sem ,da se bo umaknil.mogoče je on mislil, da bom še rikverc in pol na naprej. In tako sem ga skoraj “ruknil”..nakar je on začel nekaj mahati z rokami, jaz pa hitro smuknil na cesto, zmotal volan in še malo čez polno črto. Zdaj pa me je fuuul strah,da so si policaji ( zraven sta bla še 2) zapisali registrsko številko in bo od kolegice foter dobil zaradi mene nevem kako kazen domov…ker potem se nama obema RES HUDO slabo piše…
Kaj mislite? ali to kdaj delajo? da niti ne veš, pa vzamejo reg. cifro pa samo dobiš pozdravčke??

Ja zna se zgoditi,da so vzeli registrsko številko…
Bo že fotr kazen plaču…Ha ha ha…:)

Po moje boš plačal pa še sodnik za prekrške te bo povabil na razgovor.

Eh, če bi bilo kaj resnega bi prišli za tabo.

Kaj ga strašite. Pomoje ne bo nič. Oni bi te že ustavli in ti povedali. Pa ne pošiljajo kar vsakemu kazni kar tako domov!

Ne boš dobil kazni…bi te morali slikat, ali pa ti dat za podpisat zapisnik, kar sklepam, da niso dali…torej nimajo dokazov za prekršek…če bi se jim zdelo hudo, kar si naredil bi šli za tabo, takrat bi pa plačal!

Ne skrbi, nic ne bo. POzabi na dogodek.

Urska

Samo priimek le ni dovolj,da bi karkoli pisali…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close