Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dejmo punce!!!

Dejmo punce!!!

Zbrano je ze 47.537.975. Če prispevamo se enkrat, mogoce res zberemo
80.000.000.

Vceraj dopoldne ja bila na VAL-u 202 oddaja, v kateri so
pozivali za prispevek za nabavo aparata za zgodnje ugotavljanje raka
na
dojki. Aparat stane cca. 80.000.000,00 SIT; in ker ima nasa drzava
denar za vse druge traparije(ce se lepo izrazim),
ni pricakovati, da bi aparat prisel kmalu v alpsko
dezelico in bo tako stevilo prepozno ugotovljenih obolenj in tezko
ozdravljivih narascalo.

Tako so v sodelovanju z MOBITELOM pozvali tiste, ki zelijo prispevati
270
SIT, da posljejo SMS, z vsebino DONNA, na stevilko 1919 in tako dajo
svoj prispevek.

Ce posljes ta E-mail ali sporocite po tel. 10 osebam, bos ze s tem
prispeval-a, da bo resenih veliko zivljenj.

HVALA vsem, ki boste v akciji sodelovali!
AKCIJO LAHKO SPREMLJATE NA : http://www.europadonna-zdruzenje.si/mamotom/.

———————————————————————————————-

To ni en lari fari in denar ne gre kar tam nekam,sem sama poizkusila, ker sem tud sama zelo skeptična glede takih akcij. A moram reč da ta me je presenetila v pozitivno.

Same se lahko prepricate na inetrnetni strani:www.europadonna-zdruzenje.si/mamotom/

ali pa poklicete na tel : 041-700-700, zastonj informacije narocnikov gsm aparata. Tam vam bodo potrdili za to akcijo!!

Pa lep pozdravcek!

Samo mali popravek…230 sit je en sms….Lp

Ravnokar poslala

Lep dan

Prispevaš, pol pa nikol ne prideš na vrsto…

jaz ne bom nič prispevala
sem že ne vem kdaj parkrat za pediatrično kliniko poslala, pa je tam še vedno samo luknja

Ni res,vrste sploh niso dolge to lahko preveriš na oddelku za mamografijo na onko.inš. stavba A.Je pa res, da je mamografov premalo,zboleva jih pa vedno več in s tem so tudi pogojene daljše čekalne dobe…..zato da ne bi predolgo stali v vrsti in da ne bi prišli prepozno na vrsto prispevajmo…..zdravje je vredno veliko več od 230 sit….lp

P.S. To velja tudi za moške!

Sem se že veselila, pol pa Venuss resnico razkirje… Kdo ve, kdo vse ma od tega koristi…

kokr jaz vem imajo na oddelku za diagnostiko OI dva mamografa, en je star čez 20 let…..na oddelku za radioterapijo tud nekaj takega…..in vrste so predolge, za nekoga, ki ima raka, je vsak dan čakanja preveč…..ampak mi tega ne bomo rešili

ja absolutno je zdravje več vredno od 230 sit, ampak jaz plačujem vsak mesec 25 tisoč sit za zdravstveno zavarovanje, s tem da grem ginekologu 1x-2 letno, zobozdravniku prav tako, splošnega nisem videla že leta, drugih storitev ne uporabljam……kam gre ves preostali denar? naše zdravstvo je v totalnem k…..

Ja Venusss, to točno vemo vsi, ali pa velika večina. Kaj pa ti preostane drugega? Pa ne plačuj zavarovanja in vsakič, ko boš mogla kam iti, pojdi samoplačniško. Boš videla, kaj se bolj splača. Če boš kdaj mogla iti na urgenco, bog ne daj, boš videla, koliko se boš skešila; še posebno, če bi te slučajno moral priti iskat rešilec.

Strinjam se s tem, da je naš zdravstveni sistem totalno v k…, ampak vedi, da bo še hujše. Na žalost skoraj vse države se zgledujejo po Ameriki, kjer služijo s čisto vsako stvarjo, z zdravstvom pa še posebej.

Ja, fajn… kar prispevajte, ženske, ampak tudi če ga končno uspejo nabavit, kje bo?……… v LJ

ostala slovenija se lahko pa itak pod nosom obriše. Kdaj je nazadnje cela slovenija zbirala denar za kak aparat v MB, ali v SG? Še bolnice smo si gradili kar lepo s samoprispevkom, KC pa….

človek postane slabe volje, ko začne razmišljat o slovenskem zdravstvu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close