Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj narediti

Kaj narediti

Dobro jutro?

Svetujte mi prosim, kaj narediti če boli glava. In to že ves teden. Ob tem mi je tudi malo slablo. Nekakšen čuden pritisk v sencih in glavi. Pritisk je OK.
kako naj si pomagam

Tudi mene velikokrat boli glava po dva dni skupaj! Imam migreno! Vzamem en do dva tableta, Fenalgin, ki mi edini pomaga (kadar imam srečo)!

In imaš podobne bolečine kot jaz? To se pravi da imam migreno? A se da dobit Fenalgin brez recepta.

Ja, v lekarni ga dobiš brez recepta! Drugače pa se jaz vležem v temo, in si dam na glavo un mrzel žele (se tudi dobi v kaki lekarni), in to mi tudi pomaga, dokler je mrzlo! Včasih sem si namesto mrzlega zavijala glavo, da je blo še bolj vroče in me je še bolj bolela! Pol sm pa nekje prebrala, da je treba dat gor mrzlo! In sem probala in je blo res boljš, ker se ti žile nazaj skrčjo! Neki tazga…..
Ja, imam podobne bolečine kot ti, značilnost migrne pa je ta, da ti je tudi slabo, lahko tudi bruhaš!

lp, ina

Hvala za nasvete. Sem imela že glavobole ampak da bi me tako tiščalo pa še ne. A se ti tudi kaj vrti v glavi?

Sonja

Kaj pa vem, tudi ja, ko vstanem iz pojstle al pa iz stola, bolj tko na hitr, se mi tud vrti ja! Sam mi je bolj slabo, tko da tud jest ne morm!

Ni za kaj, če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj!

Preden začneš s tabletami še malo pomisli, če nisi morda noseča. Ta prvič sem se jaz podobno počutila…

ina – kaj pa vzameš,ko imaš hud migrenski napad?

Vzamem fenalgin! Ali pa tudi nič, ker takrat mi itak noben tablet ne prime!

meni pomaga pri teh težavah samo sprostitev in nič drugega nobena tableta, fajn se zbruhat , hladen tuš če ga zmoreš če ne mrzli obkladki na vrat in na čelo nato pa tema in mir, jaz mam srečo, da mi moj v takih primerih masira stopali kar zelo pomaga do sprostitve in to je to, čez kakšno uro kot da nič ni bilo bolečin izgine kot da je ni bilo. Še enkrat sprostitev v kakršnikoli obliki

Draga jesen, strokovnjaki so ugotovili, da dober seks bolj pomaga proti glavobolu in migreni kot dva aspirina! Ali delaš kaj v tej smeri? Preberi si včerajšnje Nedelo

Jaz bi po na tvojem mestu šla k osebnemu zdravniku in zahtevala, da me čimprej pošlje k nevrologu in na CT. Nikdar ne veš….pa ne odlašat, ker če ti kaj je, je najbolje zate, da zveš čimhitreje.

Srečno.

Očitno si ti prav od pregleda prišla. Pa so te spustili? Čudno, saj si brezupen primer!

Še naprej ti želim lep dan!

jaz vzamem kafetin ali nalgesin in pomagata (ne skupaj, vsakega posebej, ali enega ali drugega!) , oboje v primeru, da nisi noseca. ce ne, v primeru nosecnosti, pa lahko lekadol (4 naenkrat, ce je zares hudo). … lahko bi res na znake sodec lahko bila noseca..

taki glavoboli, vrtoglavice in spremljajoce slabosti se velikokrat pojavljajo ob vecjih spremembah vremena. zdaj so temperature znatno padle in vreme se je spremenilo v dez, torej si vso to ¸pripravo¸cutila ze teden prej. zal. nekateri ljudje so vremensko obcutljivi, razlicno pa na te spremembe raagirajo.

drzim pesti, da bo cimprej minilo!

mojca

Pij ogromno hladne . navadne vode! Voda dela čudeže!

Kir, ženska je vprašala za nasvet in jaz sem ji ga dala…iz izkušenj meni bližnjih vem, kako se lahko kaj začne in žal poznam primere, ko so ljudje šli k zdravniku prepozno.

Tvoji komentarji me ne zanimajo, ker očitno nimaš najmanjšega pojma o čem govoriš.

Hvala za žalitve.

Tebi enako hvala – iz istih razlogov!

Če vas zanima, kako premagati migrenske napade brez tablet, mi pišite na mail. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close