Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fajt u bajt

fajt u bajt

no, situacija je taka. spet sva se s fantom skregala za brez veze!!! pa tko lepo nama je šlo zdej že tri tedne… da ne bo pomote – mava kar burno zvezo – skoz sva se neki kregala, ampak da bi šla pa stran, to pa ne… pol sva se zmenla, kako bo od zdej naprej, kaj je treba pazt, kako se obnašat, nic vec nasramnih for in tako naprej…
in je blo tri tedne kul.
vceri pa… se greva nek jebeni kviz, eno igrco, pa sm ga hotla tko mal po rami butnt, pa je dal glavo naprej in sem ga ponesrec po obrazu mal z nohti… itak da je blo ful ponesrec, ampak on mene nahrul, da kva se grem, da kaksna sem, da kaj morm proti folku mahat… pa bla bla bla pa pol se neki nedoločljivega, zacetek zaljenja, .. pol je pa tut men prekipel… matr, sej sm ga ja ponesrec , on me pa kle nadira kt eno ne vem kaj, mi govori da sm jst zdej zajebala in da nimam kej govort, da bi mogla bit sam tih pa dol gledat, pa take…
in sm mu rekla, da me ni treba kle nadirat pa zalt, on men da kaksna sem, da grem lahko tut domov in nikol vec nazaj ne pridem, pa da me noce jutr (torej dons) cel dan vidt, ce mislm bit taka pa tko naprej…
mislm, halo!!! sm mu povedala da ni fer da zdej kle nori tkole, da ni nic tazga blo, da je blo ponesrec, da naj me ne nadira in ne zal in tko. on pa nic. namuljen do konca, kriva jasno jst, sm se oblekla, sm rekla, prov pa grem dam – in me je odpeljal dam brez besed!!! nic ni govoru celo pot v avtu, rekla sva sam adijo in to je blo to!
zdej naj mi pa kdo to razloži, ker jst res ne vem vec, al sem res jst ze mal nora al je to normaln?

Ni normalno. Škoda tvoje energije, da jo vlagaš v tak partnerski odnos. Poleg tega pa je tvoj fant očitno totalni kolerik, da ga taka stvar vrže s tira – saj si se mu vendar opravičila in povedala, da je bilo po nesreči?!!
ne vem, no ………. pa LP!

Svetujem ti, da ga pustiš in si poiščeš drugega, ki te bo resnično ljubil. Zdajšnji fant te ne ljubi, temveč čaka pravo situacijo, da te bo pustil, vse to pa bo krivil tebe. Nima pa toliko jajc, da bi ti že zdaj povedal, da noče biti s tabo.

K dva majhna otoka, ki se gresta kdo je glasnejsi. Pa ljudje kje imate spostovanje???

Tip je otročji, to je, ali pa poleg tega še ne zna prenašat porazov (kar zna bit še huje). To kar ti je govoril v jezi, jaz ne bi čist resno vzel na tvojem mestu (vsaj iz mojih izkušenj). Tudi jaz in moja se skušava odvajat žalitev, če sva jezna, pa nama kar uspeva v primerjavi z začetkom. Treba se je pogovorit. Da se gre tip razjezit, ker si ga po pomoti, te po moje ravno ne spoštuje najbolj. Ne vem, povej kaj on pravi na to.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sta pe res čudna. Če te razumem, da sta se dogovorila, da se ne bosta prepirala?!! Se ti zdi, da potem vajino razmerje še kam pelje?!

Vsak par se kdaj spre in mislim, da je to čisto normalno, saj imamo vsak svoje poglede na svet, ampak to traja trenutek ali dva, pa mine.
Verjamem, da si ga po nesreči, ne vem pa, kako tvoj to ne razume (ali noče) in kako potem to preide v resen prepir …

Joj, ste nekateri čudni.

LP

po mojem je tip res kolerik in bo samo še slabši,ker jaz v kolerike ne verjamem,ker taki ljudje se razpalijo samo doma,drugje ga čudno ne vrže iz tira nič kaj?
LP in reši se ga

poglejte kako obsojate človeka,mogoče ga ona stalno tako “klepa” po glavi ,pa je tipu dopizdilo…..ne verjamem,da bi toliko popizdil, če bi mu to enkrat naredila

Sta pač prekršila pravilo, da se ne bosta obkladala z žaljivkami. Sicer pa imata tri tedne brez njih lahko za dober dosežek. Lahko mu pošlješ sms nekaj v tem stilu: “Sva se zadnjič mal spozabila, kaj:)” Normalno je, da včasih človek zagreši napako, čeprav se je odločil, da bo sedaj drugače. Ne se sekirat, zdaj samo glej, da boš govorila v spravljivem tonu. Če bo tudi fant ok, potem gresta spet od začetka. Pravila naj še kar veljajo. Ne se nehat truditi. Lahko skupaj ugotovita, da sta oba bolj vzkipljive narave in da morata pač paziti na obnašanje. V teh treh tednih sta se verjetno imela bolje, kot pa takrat ko je bil prepir na dnevnem redu. Vendar pa tudi ne moreta pričakovati, da potem sploh ne bo več nobenega prepira. Ni važno koliko se par prepira, bolj je pomembno kako to počne (naredila sta prvi korak, ko sta določila pravila). Vse to dretje in žaljenje nima nič opraviti s tem ali se imata rada ali ne, ampak gre samo za tehniko komuniciranja. To pa se da naučiti.

Moj mi nikoli ne reče žal besede, nikoli me ne žali. Ne vem, kako lahko zdržiš. Mene je oče viliko žalil, kar me je prizadelo, ma sem sčasoma dobila debelo kožo. No, sedaj s fantom pa se imam res lepo. On ve, kaj pomeni spoštovati nekoga, jaz to cenim in mu v isti meri vračam!

ma me veseli da imate eni lepe in srecne zveze, kjer je vedno vse poslihtano – tu pri nama pac ni. se pa trudiva.
zato se je bilo tudi potrebno zmenit za ene par pravil – za kar smatram, da ni narobe ce se nekaj dogovoris v zvezi, kvečjemu prav.
njegov odziv drugi dan – delal se je kot da se ni nic zgodilo, nakar sem omenila temo in je rekel da bi on lahko bil se bolj jezen kot jaz , pa da naj raje pozabiva…
ne bi rekla, ce bi mi rekel, da je sel cez mejo s tistim stavkom, ampak ne – on bi lahko bil se bolj jezen kot jaz!!! no ja, naj povem, da nisem pozabila in se delala kot da nic ni. sploh na to, ker sem ga le ponesreci, in ne vem, zakaj bi lahko bil bolj jezen kot jaz.
kolerik? mogoče. res da zunaj nikoli ne znori. znori pri meni. mogoce sem le jaz tista, ki ga spravlja ob zivce, saj mi skoz govori da tezim…
ne vem, sploh vec nic ne vem.

no, se tole vam povem. glih kar sva se po telefonu slisala in on zacne da kaj ga zdej ne maram in tko – jst recem da mi ni prov da me bo en tko zalil in posiljal domov, samo zaradi tega ker sem ga neki ponesrec, in na koncu minutne, malo bolj burne debate (kjer mi je rekle, da sem se tako drla da se je tresel cel stanovanje, da bi se mu mogla ful opravicevat in podobno), ko sem mu jst rekla, da ce je njegov nacin do partnerja tak je v redu, samo da men ni tega treba prenasat – ja pa rekel, prav – pol se pa ne bova vec pogovarjala!!!! in sva odlozila!!!
ma da ne popizdim glih zdejle!!!! sej ne mors verjet, da se ti lahko takole lajf naserje, da je sposoben takih kretenističnih izjav ….
prov, kar naj ma to soje se ne bova pogovarjala… jst sam upam, da bom jst zdrzala ne poklicat…
kdo drzi pesti? ker tokrat pa mislim da je treba bit mocen!!
lp
carna

Po tvojih zadnjih postih sodec je pa res en otrok. In nima pojma o komunikaciji. Ne vem pa tudi kaj se gresta…to vama dolgorocno ne bo koristilo. Vecina zvez razpade, ker se pari ne znajo pogovarjat, kaj sele kregat!

Zaenkrat sem na tvoji strani, ker če je vse res tako, tale tip ni sposoben komuniciranja, ki ne zmore priznat krivde za svoje zmote, ki te ne ceni dovolj, KRETEN pač.
Ko je rekel da raje pozabita, s tem se samo izmika priznanju svoje napake, ker v sebi ve da je on pretiraval, ampak ti ne bo priznal, ker je preponosen, KRETEN pač. Je grozen občutek, ko se nekdo ki ga imaš rad ni sposoben pogovoriti o tako enostavnem prepirčku (stvari) ne? Kako bo šele ob kakšnih večjih, bolj pomembnih sporih, stvareh.
Saj poznam malo ta vzorec obnašanja. Je bila moja na začetku podobna, ampak s pogovori se da marsikaj popravit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jz držim pesti!!

Naslov teme je hud hehe 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close