Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantje, prosim za nasvet!!

fantje, prosim za nasvet!!

S fantom sva skupaj že 2 leti, od tega 1,5 spolno aktivna. Problem je pa ta, da mojmu zlo velikrat njegov ne uspe funkcionirat tako kot bi bilo treba (ne doseže erekcije – taprave trdote), če pa že pa med seksom uplahne. Zelo redko se nama posreči, da vse štima in takrat je pa prov noro. Sva razmišljala da bi blo kej na psihi, pa do zdej še nisva našla tapravega vzroka za to. Drugače se dobro razumeva, vedno oba za, …

Prosim za nasvete oz. če se tudi kateremu od vas to dogaja in kaj storiti?!?!

A sta pomislila na zdravniško pomoč?

sva že neki razmišljala o psihiatru, ampak če sem odkrita ne vem kam se obrnt:)

mogoče si pa ti kriva. Vprašaj ga kako je bilo s prejšnjimi

Dario, pač imata eno težavo. Tu ni nihče kriv. Situacija je taka kot je in treba jo je reševat, ne pa si izmišljat nekih krivcev. Gre pač za neko neskladnost, za katero mi na forumu ne bomo našli vzrokov.

m.p., predlagam ti, da malo povprašaš pri svojem splošnem zdravniku ali pa pri ginekologu, naj ti svetujeta, na koga se obrnit. Obstajajo strokovnjaki seksologi, samo pojma nimam, kako se do njih pride.

Mimogrede – hvala (v zvezi res skoraj ni nikoli samo en kriv za karkoli:) ja verjetno bom mogla res nekje pri svojih zdravnikih vprašat, kaj in kako…

Če pa slučajno še kdo tak, oziroma s kakšnim koristnim nasvetom, se pa jih ne bom branila (informacij).

lp

Mogoče partnerska posvetovalnica?

krizaaa…naj uporablja viagro !!!

Ne huduj se name, vendar dr. Rugelj – mogoče? On ne zdravi samo alkoholike!

m.p.

posvetovalnica za spolne motnje je na Zaloški, tam dela doc. dr. Slavko Ziherl, ki je menda odlicen na tem podrocju – vsaj tako se navaja v strokovni letaraturi. Poklici in povprasaj, pa veliko srece!

kaj pa k urologu?mogoče je pa kaka biološka napaka.

Najbolje, da gresta najprej k splošnemu zdravniku, on pa vama bo dal napotnico. Nimam pojma kje mu je težava!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close