Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Rdeča Jagoda”

“Rdeča Jagoda”

Malo sem prebirala spodnje teme in moram priznati,da so me tvoje besede prav šokirale.
Sklepam,da si nadpovprečno izobražen/a,da si tako pluval/a čez tiste ( po tvojem mnenju so verjetno možganski invalidi ),ki imajo “samo” osnovno oziroma srednjo šolo.
Veš,vsak,ki ima diplomo še ni ČLOVEK.Ima list papirja-to je veliko,ni pa vse.Malo pomisli-dobra izobrazba še ne pomeni,da smeš pluvati vse povprek po ljudeh,ki tega niso dosegli.Veliko je takih,ki niso imeli možnosti šolanja,pa če se to v današnjih časih sliši še tako bolno.Za to ne krivim ne LDS-ja in ne SDS-ja,predvsem pa ne pričakujem,da bomo sedaj srečni,zdravi in bogati.Upam le na to,da bi se z ljudmi ravnalo,kot si to zaslužijo.

Skratka,želim ti povedati le to,da z se zmerjanjem ne pride daleč in da se zgodi tudi to,da stem marsikomu narediš krivico.

Lep pozdrav!

Kakšno izobrazbo pa ima npr Anderlič, en glavnih v “zelo izobraženem ” LDS?

Lahko odgovori Rdeča jagoda.:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

v parlamentiu sedi cela vrsta avtomehanikov, ključavničarjev, avtoličarjev ipd. NA ENI IN NA DRUGI STRANI

no vsaj misic za zdaj ni 😉

A ni ta Irglova zdaj not prišla.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Saj se ne gre za to kdo sedi v parlamentu.Ampak zmerjanje tistih,ki nimajo ravno veliko denarja…Žal nas ni malo takih,pa to še ne pomeni,da smo neumni.

Vesela sem za “Rdečo Jagodo”,ki pravi,da vse ima.Želim si le,da bi privoščili tudi drugim-vsaj tisto najosnovnejše.

jep, bajuka je nabila totalno 😉

Vas pa močno moti, če ima kdo osnovno šolo ali pa srednjo. Bi jih kar ukinili a ne? A res mislite, da je šola merilo inteligenčnega kvocienta? Inteligenten je tisti dr., ki tega ne poudarja na vsakem koraku.

rdeča jogodica ima “vse” samo dobrega desca ne zato pa je tako pikra. mislim da jo desc vara na vsakem koraku če ima tako tečno in vase zagledano žensko doma. rdeča jagoda priporočam ti dober sexs pa boš takoj bolj optimistično gledala na svet.

Tako kot si rekla, možganski invalidi, ki mislijo, da so pametni!

rdeča jagoda daj raje pospravi drek pred svojim pragom ker ga imaš veliko kakor se bere po tvojih komentarjih potem pa po drugh udarjaj. ampak imaš preveč dreka že da bi ga kdaj sploh temeljito očistila.

Anderlič še študira.

Ni čudno kam nas je pripeljala LDS če gospodje še študirajo pri teh letih. Kako pa študira da malo denarcev pa bo imel narejen fakulteto v enem letu kot smo že slišali za to stranko da naredijo vsi fakulteto v enem letu. so tako pridni na stara leta:)))))

A ti veš kaj pomeni nekomu narediti krivico?

Porušiti dom, pobiti družino,…napisat odgovor na forumu! Vse isto….

ne se pustiti jagoda. povedala si svoje mnenje in oni svojega. ti ne smeš napisati, kar si misliš, oni očitno lahko. mislim, da veš, kaj mislim. pusti jih, še posebej razne tadejčke, spiderčke… še toliko nimajo v glavi, da bi se držali teme (Anderlič bla bla bla), kaj šele da bi kaj pametnega povedali :))).

mislim, da ima vsak pravico povedati, kar misli – to je demokracija. vsi, ki pa stalno pišete, da bomo šele zdaj dobili demokracijo, ko je prišla na oblast SDS, obenem pa ne pustite drugačnega mnenja, pa samo dokazujete, da niste preveč brihtni.

“Rdeča jagoda”, jaz sem se samostojno in čisto zavestno odločila za srednješolsko izobrazbo. Z veseljem in zadovoljstvom, zelo samozavestno opravljam svoje delo, ki večinoma poseže na področje višješolske izobrazbe.
Spoštujem pa tudi smetarje, ki nam vsak teden istega dne in ob isti uri praznijo kante za smeti. Po pravilu nimajo končane niti osnovne šole –
iz različnih razlogov. Jih pa nujno potrebujemo!

In, Vaše Visočanstvo, se globoko opravičujem, ker sem si Vas drznila nagovoriti, jaz – možganski invalid, ki misli, da je pameten!

p.s.: glede na to, da si se imenoval “Rdeča jagoda”, si morda pripadnica
junijske liste?

Ti si en zmazek komunistični.Živiš 30 let za svetom.

Dej še enkrat si preberi, mogoče boš v drugo razumela, koga sem mislila!
Drugače pa vaja dela mojstra!
Uli, jest sem očitno ene 20 let mlajša od tebe in se s komunizmom ne uvarjam in nisem s tem obremenjena.
Mi smo generacija, ki gledamo naprej in ne nazaj!!!

Rdeča jagoda ti gledaš Ropa in Anderliča nikogar drugega se vidi po tvojih komentarjih zdaj pa že utihni in pojdi raje stanovanje pospravit kot pa da se v politiko utikaš. Pa še malo ldesovskega denarja zapravi.

Jaz vem, jaz vem.
En navaden šlosar.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Meni drugi hišo pospravljajo! ;)))))))))
Denar…LDS mi ga ni dal niti mal, veš eni se znajdemo in ga sami zaslužmo.
Mož, možiček…ne kar možicelj. Sigurno si sam nase jezen, ker si reven. Seveda upravičeno!

Iz postov “Rdeča jagoda” vejejo pomanjkanje čustvene inteligence in brezbrižnost do ljudi . Meni se smili !

Ali je tvoj mož ali fant vernik?

Ja budist je.

“Rdeča Jagoda” je samo nick, njeno pravo ime pa slovesno razkrivam še ostalim: Zelena Mušnica.
Naj prihranim trud tistim, ki jih zanima moje pravo ime:
“Teta Magda”- Zabita Kotštirna (kljub višješolski izobrazbi s samo povprečno plačo, dvema kreditoma, tremi otroki in možem, ki je trenutno brezposeln). Kaj hočemo- nomen est omen…

“Zelena mušnica” bi bilo ljubkovalno ime:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close