Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZLSD v koaliciji?

ZLSD v koaliciji?

Kaj vi mislite ali bo Janša povabil ZLSD v koalicijo? Jaz imam občutek, da bi Janša še najrajši videl v koaliciji polek NSi in SLS še z ZLSD.

Mia

Meni bi bilo najbolj všeč, če bi res povabil ZLSD. Edini normalni od ostalih mogočih strank.

Povabil bo že, ja, ampak meni se bo ZLSD dokončno zasrala, če se bodo tako prodal.

Dvomim. Mislim verjetno “povabu” bo vse, celo LDS kot je reku na soočenjih…ampak dejstvo je, da bi bila koalicija z LDS absurd glede na to da so že od začetka na nasprotnih straneh…pa tut mislm da z ZLSD ni najbolj kompatibilna za zraven…čeprav so še najboljša varianta glede na ostale možnosti ki ostanejo poleg NSi in SLS, ki bodo skoraj zihr v koaliciji…valda ne bojo vzel DESUSA al pa SNS…We’ll see.

Jaz mislim, da pa LDS ne bo povabil, ker bi se tako dotalno zasral tistim, ki so ga volili. Ne predstavljam si pa tudi kako bi bil Janša v koaliciji s Potrčom, Širco in Aurerijom, ki so zagovorniki izbrisanih in džamije. No pa saj bomo videli!

Mia

Janša bo povabil tistega, s komer mu bo najbolje kazalo. Prav gotovo da se ne bo sekiral glede neskladnosti političnih prepričanj, kvečjemu glede zrelosti in zanesljivosti partnerjev, zato se pa tudi izogiba Jelinčiču – ker je le-ta nepredvidljiv. Tu se gre za oblast in za moč; kolikor jaz to opazujem, se gre enim ali drugim za načelnost le toliko, kolikor je nujno potrebno za zbiranje glasov. In zato se mi zdijo prav smešne zagrete debate med forumaši v stilu ‘naši so zmagali, boste že videli’ in pa ‘no, naj se vaši zdaj le izkažejo, kako nesposobni so’ in zraven prilepljena zmerjanja in žaljivke. Tule se debate spuščajo pod vsak kulturen nivo, in bo to zastrupilo forum še za dolgo časa, politiki si bodo pa mesta, s katerih si bodo delili naš (davkoplačevalski) denar, v miru potalali in se pol toliko ne bodo med sabo žrli, kot se nekateri tule žrejo.

K**c jih vidi, če naredijo to, da grejo v koalicijo z SDS in NSi!

Kako jim je bilo v zadnjem času vse pisano na kožo. Đamije, izbrisani…. Podpihovanje sovraštva je najlažji način, kako pridobiti folk na svojo stran. Vse skupaj pa me spominja na Nemčijo tik pred drugo…
Če bo šla ZLSD z njimi v koalicijo, se bo zasrala večini svojih volilcev.

tudi meni…

lp

Sej bojo še enkrat neki vnose v računalnik delal in če po tem Desus res ne bo dobil 4%, je tole vaše špekuliranje čist odveč, ker bojo mel lepo večino. Upam, da se bo Janezu J. dobr iztekl.

Dejstvo je, da to da zberejo potrebno število ljudi za koalicijo ni nič. Vlada mora bit močna in soglasna. In glede na to, da večina strank med sabo ni kompatibilnih (razen Pomladnih strank) bomo to težko dosegli. Še to nam manjka, da se bo še vlada med sabo kregala..in namest, da bojo delovali v korist nas, se bojo ubadal s svojimi notranjimi koalicijskimi problemi :((

Povabil že… močno dvomim pa da bojo ZLSD šli not…

Ja, saj, če ne bi prišel Desus v vlado, bo število glasov dobro in vlada bo še kako močna in soglasna. Tako, kot so bili prej komunisti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close