Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kopeli

Kopeli

Vem, da obstajajo različne kopeli, ki jih nudijo zdravilišča.
A je že kdo sprobal kakšno romantično kopel za dva.
Zanima me kje je to bilo in kakšna je bila cena?

Lp Rumy

Midva sva si privoščila po poroki Apolonovo kopel v zdravilišču Laško. Je bolj masažna varianta. Potem sva si sicer privoščila še masažo in nama se je zdelo super. Prinesejo ti šampanjec (ali sok) in 45 uživaš -v vodi – ampak res uživaš.

Neka moja kolegica pa nama je podarila Dianino kopel (tu so notri cvetni lističi), ki jo morava še izkoristiti (do junija drugega leta).

Kpel za dva z večerjo stane 10.000.
Meni je bilo res všeč. Je odlična sprostitev v dvoje, pa še drago se mi ne zdi.

LP

Napoleonova kopel pa ti ne vem povedati zdravilsca je malo ven iz celja severno, mislim da je okrog 6000,izberes s sadjem ali vinom.Si v zasebni kabini in nihce te ne moti tako da se lahko posvetita en drugemu 100%.

Napoleonova kopel je v Termah Dobrna vendar še nisem bila tam.
Imajo pa tudi druge kopeli; Kleopatrina in modra kopel pa kopel Karla Maya.
Zelo bi bila vesela informacij tistih, ki so te kopeli že obiskali.

Lp Citro

V dolenjskih toplicah imajo tudi kopel za dva. Še nisem bla, ker je bla takrat zasedana ful v naprej.
Pozdrav

citro se nekaj besed da bos bolj seznjen-a.Gres v privat kabino kjer je ena velika ked s stopnickami za sedet voda je topla,potiho igra glasba,svetlobo dajejo svece,nihce te ne moti,vem da sva bila prvic z zeno notri kar uro in pol ceprav je cas omejen na 45min,pa naju ni nhce metal ven.Razlike med kopelimi ne poznam mislim da je fora pri disavicah ki ti jih dajo v vodo.Narocis lahko sadje ali pa vino.Vseteto je v ceno.Midva z zeno greva vsaj dvakrat letno za sprostitev in popestritev lifa.Toplo priporocam vsem nagajivim.
L.p

To bo treba probat. Jaz sem bila v Laškem in mi je bilo super.
Koliko časa prej se je treba naročit? In cena?
No, zdaj prihajajo mrzli dnevi in se bo treba malo pocrkljat …

LP

Pa kaj takega obstaja tudi v SV Sloveniji???

lp

Davor, nisi povedal kje sta to bila?

Mislim da so Terme Dobrna vem da je sevrno od Celja.Poklices kaksen dan prej,cena pa mislim da je bila 6000sit,pa je vredno tega denarja ,no saj zame.

Tisti, ki ste že bili v kopeli me zanima glede na to, da je zaprt prostor in te nišče ne moti… kakšna je možnost seksa, … so kakšne kamere?

Hvala za odgovor

Možnost seksa je povsod, samo pogum potrebuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close