Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZDRAVNIKI, ZDRAVNIKI, ZDRAVNIKI

ZDRAVNIKI, ZDRAVNIKI, ZDRAVNIKI

Dober dan!

Zanima me, kje bi lahko v Ljubljani, našla enga vredu ginekologa, ki me ne bo vedno sekiral, k bom pršla k njemu, pa k bojo sestre mal bolj prijazne?
Slišala sm za enga ginekologa, ki je prov za dijake in študente(sem še v teh letih). Zdej imam zdravnika na Metelkovi v ZD,pa je ful nesramen,…
Tako da če kdo ve za kakšnega vredu ginekologa/ginekologinjo, katera ima tudi še kaj prostora za nove vpise, naj mi prosim pove…

Najlepša hvala že vnaprej!!!!

lp

xxy, če si na Metelkovi, domnevam, da imaš Kovačeviča? Moje sožalje.

živjo! Res obstaja ginek. za študente -na aškerčevi, a ti je ne priporočam : onidve (dve gin. sta tam) sta še kar kul, vendar so tečne sestre in vedno fuul gužva,
saj veš, kako je z zdravstvom v Slo, tko da verjetno boš težko našla kar iščeš…

V ZD Fužine so baje prjazne. Poznam punce ki hodijo tja.

Meni je bilo na Aškerčevi še kar kul. Potem sem se preselila in zdaj imam res dobrega zdravnika. Pa sem ugotovila, da ona na Aškerčevi sploh NI UREDU, sej sem imela polno problemov, ki bi se jih dalo že zdavnaj rešit. Ampak če si pač SAMO študent, se te pač jemlje tudi kot študenta.
Pazi kam boš šla, še najbolje je privat. Ne vem sicer od kod si, ampak na Barsosu v LJ so res pravi strokovnjaki. Pa ginekologi v Postojni tudi, od strokovnosti, prijaznosti, tudi sestre so o.k.

Iz izkušenj ti lahko svetujem, da pojdi na Ulico bratov Babnik 10 v LJ, kjer ima ordinacijo dr.Reš, ki je zelo prijazen in strokoven. Pri njem pa dela ginekologinja dr. Babnikova, ki je meni IZREDNO všeč. Prijazne so tudi sestre, nasploh imam zanje najlepše besede in upam, da bodo takšni tudi ostali. LP

Aškerčeve ti tudi jaz ne priporočam. Sestre so obupno neprijazne, pa še na pregled kljub problemov čakaš 2 meseca ali več.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Ja, tudi meni je dr. Reš zakon, sploh pa sestre!!!

Tudi jaz lahko potrdim, da so sestre za gin. na Aškerčevi obupne! Ko sem imela hude bolečine, so me raje poslale na urgenco v Klinični, kot pa da bi me vzela moja gin. Skratka.. ne iti tam!

Zelo zelo nevmesna… Dr. Babinkova dela na ulici Bratov Babink.. smeh 😉

Če ti ni predaleč lahko prideš k nam v Domžale, k dr. Šelih-Martinec…je ful prijazna, pa tut s sestro se da vse zmenit. Pa še nikol nism doživela kakega negativnega odnosa (beri: kreganja) name…

Jaz ti priporočam dr. Štolfo, mislim, da še jemlje nove paciente, dela pa na Šlajmerjevi zraven porodnišnice. Jaz, moja sestra in moja mami hodimo k njej in smo vse ZELO zadovoljne in tudi sestra je ful prijazna.

ali imata dr. štolfa ali dr. Reš koncesijo ?

Pozdravljene!

Dr. Reš se ukvarja s problematiko neplodnosti parov in opravlja postopke umetne oploditve, zato vem, da ima vse polno in nima časa vzeti še take, ki pridejo k njemu na ‘navaden’ pregled.

A sploh veste, kakšna je vrsta neplodnih parov, ki polnijo čakalnico?

Pojdite raje kam drugam.

Prijazen in super je dr. Drobnič na GK LJ.

LP,

Deja

Ali lahko dobim številko od dr. Štolfove? Ker Imam Kovačeviča in je res bedn.
Najlepša hvala že vnaprej!

Še nekaj še od dr. Babnikove prosim.:)

Veš kaj, Edith, dr.Babnikova res dela na Ulici bratov Babnik št.10, ne vem pa, kaj je tako smešnega in neumesnega !?

Deja, dr.Reš se res ukvarja predvsem z neplodnostjo ( na tak način sva ga spoznala tudi midva z možem!), vendar pa je razširil ambulanto in pri njem dela tudi omenjena dr.Babnikova, ki je zdaj moja ginekologinja. Na vrsto nisem nič čakala, pa tudi ostale prijateljice imajo podobne izkušnje.

XXY, priporočam to dr.Babnikovo. Jaz sem bila izredno presenečena nad njeno prijaznostjo, zainteresiranostjo in strokovnostjo. Nikoli prej nisem imela ženske ginekologinje, vedno moške, ampak ta dr.me je pa res presenetila!

CIFRA?

Katero pa si imela na Aškerčevi?Dr. Novak??Jaz imam že 2 leti probleme,ki se jih ne rešim,je pa res da sem šla tudi v to Barsos ambulanto,pa mi je bila ginekologinja obupna,nič z občutkom,kot da bi me Terminator pregledoval,dobila sem pa enaka zdravila kot pri dr. Novak,tako da ni nič pomagalo,samo miljon denarja sem stran zmetala.

Cifro bi prosila? PROSIM!!!:)

Madona, najdi si sama cifro, če veš, kje je ordinacija in pa bo!!!!!!!!!!

Beri pod Ginekologija Reš.

Se ti opravičujem, Amy, če nimaš smisla za humor oz. če si tako nataknjena. Dr. Babnik – ul. b. Babnik… sedaj ti je kapnilo na pamet? Ali ti moram narisati, da boš končno dojela?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close