Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nakit pri moških

Nakit pri moških

Mene pa zanima, če vam je všeč nakit pri tipih. In, kakšen nakit. In , če vam ni odveč, napišite še, kakšen nakit vam je mogoče totalno aut.

Pa recimo, da gre za mladega moškega, starega nekje 25-30 let.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Totalno aut so debele verižice, zapestnice in tisti široki prstani.

Všeč mi je kakšna tanka verižica in pa poročni prstan (če je poročen, seveda). Vse ostalo se mi zdi pri moških grozno.

LP

prvo kot prvo, ne zlato. srebro ali belo zlato, še posebej pa plemenito jeklo. všeč mi je, če ima tip kakšen prstan (še posebi če je na palcu). ne sme pa biti velik in kičast. uhani v ušesu mi niso všeč (še posebi, če je rinka), niti mi ni všeč, če ga ima v nosu (se mi zdi totalno out). všeč mi pa je, če ga ima ob strani obrvi. verižica mi je tudi kul, ampak ne predebela, niti tista čisto tanka. mora biti nekaj posenega. pri nas nakit iz plemenitega jekla prodaja zlatarstvo brodnik.

Dobra – lepa ura nikakor ne se manjkati. Drugega skoraj ne – razen poročnega prstana.

Urška

Tanka verižica iz belega zlata. Pa morda še kaka usnjena ura. Prstan pa samo, če ima res lepe roke z dolgimi prsti, kar je pa tako redkost.

Samo lepa ročna ura.

Eleganten in samozavesten moški nosi LE dobro uro in mogoče prstan ,

manj je več !

ojoj, kera teorija, iza. od kje ti pa to?

.. . ker so mi všeč bolj športni tipi, mi je na jih lepo, če ima okrog vratu kakšno “indijansko verižico” (sestavljeno iz lesenih delčkov)… ali pa črno špagco in na njej kak obesek v stilu fishbone…

ja meni isto!

sam ne zlata (po možnosti rumenega) okol vratu.. ‘lanci’ so bljak

mi je pa kul oz. seksi prstan na palcu (mal debelejši, srebrn ali jeklen).. sam mora bit tko v stilu tipa oz. tega kaj je oblečen.

Jaz tudi nisem prevec navdusena nad prstani,uhani in verizicami.. ok,porocni prstan,ce je porocen.. Pa zelo kvalitetna kovinska ura.

srebro ali belo zlato al neka plemenita kovina
uhani obvezno, po možnosti v obeh ušesih, rinke, to mi je res sexi
sploh ker si zdej zabrit ti bo pasalo

ma kakšna tanka verižica, to je pa res pedersko
če že nosiš verižico, mora bit taka “nek se vidi raskoš”
tak debeli lanac in križ

Men je na moškemu všeč verižica in zapestnica pa da sta v stilu…srednje debeli (ne pretanki, ne pa tist jugo-lanćič), zlato, srebro..po želji. Pa seveda ura.

Uhančki, preveč nakita, posebaj debelih keten okrog vratu…debelih prstanov, razni piercingi (razen v obrvi, če ima tipček tak stil) mi ni všeč.

Uhančki so ti všeč??

Zanimivo.:)

Mja, sej sem nosil uhančke že. Male rinkice.

Se strinjam z Venusss. Debela ketna okoli vratu, samo brez križa, uhan ali dva je cool.

ina.

Na tipih mi ni všeč noben nakit, razen lepa aluminijasta ročna ura! Če bi moj mel kak zlato gor po seb, bi mu ga takoj dol strgala! :-)) Sam sreč tud njemu ni to všeč! :-))

lp, ina

Enako!

:-))

spider a nameravaš spremenit imidž in lovit babe na ketno?

To že itak počnem.

Ne, ne bom spremenil imiđa.:)))

Odvisno tipovega stila..lanci mi niso vsec..ce je tip srednje spedenan al pa bl sportno oblecen kksna verizca iz kamenckov al pa lesenih delov al pa kej takega…

Enako kot pri ženskah: nakit mora biti usklajen z vsem ostalim. Približno:
– k večerni obleki manšetni gumbi in prstan, po želji še elegantna ura
– k poslovni obleki ali k športno-elegantnemu stilu (puli + sako) prstan, pa zapestnica ali ura. Ta stil prenese tudi “šrapnel” (= majhen uhan) v ušesu, ampak se mi zdi zraven skoraj obvezna mačo bradica. In lahko je tudi verižica, srednje debela, brez obeska in ne preveč vpadljiva. Pa ne vse hkrati!
– k športnemu ali ležernemu stilu (majca, trenirka) nič ali kvečjemu športna ura
– k rockerskemu (ali metalskemu) stilu usnjen, lesen (kao “indijanski”), plehnat ali staran srebrni nakit – ogrlica, zapestnica, “šrapnel” v ušesu (v nekaterih primerih tudi obroček), prstanov je lahko celo več, pirs v obrvi ali žnabl-pirs… Ampak spet, ne vse naenkrat.
– itd…

Pošlji oblikovano (08-10-04 20:01)

Lepa ura, srebrna zapestnica. To mi je ful všeč. Odvisno, komu paše tud tanka verižica (zlata ali srebrna). Uhani mi niso všeč (včasi so mi bili tisti majhni okrogli srebrni, samo zdaj ne več), prstani tud ne (sploh ne, če ima tip poraščene prste). Zlate debele verižice pa ostali kič pa seveda tud ne.

Na rokah in okrog vratu nič nakita. Je pa kul na lulčku, ki ga nobeden ne
vidi.
Torej dedci naj ne nosijo nakita in naj bodo dedci!

Všeč mi je preprosta verižica in zaročni ali poročni prstan. Morda še kakšen uhan (pa ne več kot eden).

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close